Ο Ιάσων Δούσης, που στο παρελθόν είχε αλλάξει την εμφάνισή του, συστηνόταν ως Jason Αντιγόνη και χρησιμοποιούσε την αντωνυμία «το», μίλησε για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, αλλά και την προσωπική του ζωή.
Μιλώντας στο Secret, αναφέρθηκε αρχικά, στους λόγους που τον οδήγησαν να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του και το όνομά του, πριν από πέντε χρόνια.
«Το άλλαξα το 2019, γιατί έτσι ένιωσα. Ίσως ήθελα να περνάω πλέον, απαρατήρητος. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει όσες αλλαγές θέλει εμφανισιακά. Η ποιότητα του χαρακτήρα μετράει», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, εξήγησε πως και η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου ήταν ένας από τους λόγους που συνέβαλαν στην απόφασή του.
«Η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου που με συγκλόνισε και ένιωσα την ανάγκη να προστατευτώ και να προσέξω τον εαυτό μου, με οδήγησε εκεί. Αυτό βέβαια δείχνει την τρανσοφοβία της κοινωνίας. Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι αποδεκτός, όπως κι αν ντύνεται», τόνισε.
Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. «Είμαι πολύ καλά, σε σχέση με τον Δημήτρη. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παντρευτώ και να τεκνοθετήσω», είπε κλείνοντας.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.