Γιώργος Κόρομι για Τριαντάφυλλο: Είναι άτομα που τα θέλεις στη ζωή σου κι άλλα που δεν τα θέλεις
Δεν μιλάμε καθόλου και δεν έχουμε καμία επαφή, είπε για τον τραγουδιστή
Ο Γιώργος Κόρομι μίλησε για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο, ενώ αποκάλυψε αν θα συμμετάσχει στο «Exathlon» του ΣΚΑΪ.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», δήλωσε αρχικά: «Το γνωρίζω το Exathlon κι είναι ένα πιο αγωνιστικό παιχνίδι. Από τη στιγμή που με χαρακτηρίζει ο αθλητισμός και τον αγαπώ, φυσικά και θα δοκίμαζα να το παρουσιάσω».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1k8z12fjoc1)
Στη συνέχεια, σχολίασε αν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε αυτό και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. «Τον Βασάλο θα τον έβλεπα παντού, είναι και στην τηλεόραση και θα του ταίριαζε», είπε.
Τέλος, μίλησε για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο. «Ο Τριαντάφυλλλος είναι μοναδικός. Δεν μιλάμε καθόλου και δεν έχουμε καμία επαφή. Χρειαζόταν μετά από όλα αυτά να έχουμε κι επαφή;», δήλωσε.
Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Μου έχει λείψει ο τσακωμός και πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο να δω τι κάνει; Θα τον χαιρετούσα, αλλά ως εκεί. Είναι άτομα τα οποία τα θέλεις στη ζωή σου κι άλλα που δεν τα θέλεις. Δεν έγινε και κάτι».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.