Ετεοκλής Παύλου: Όταν έπαθα το ατύχημά μου δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους που είχα τότε

Ετεοκλής Παύλου: Όταν έπαθα το ατύχημά μου δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους που είχα τότε

Μπήκα στη διαδικασία να πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία να ρωτήσω εάν έχει πρόβλημα το κινητό μου, περιέγραψε

paulou_25
Σε μία προσωπική εξομολόγηση από το ατύχημα που του στέρησε το ένα πόδι του προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου.

Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε ο Σπύρος Παπούλιας στην κάμερα της εκπομπής, στην οποία εξιστόρησε ότι σε μια περιπέτεια υγείας όπου είχε πέσει σε κώμα σχεδόν κανείς από τους συνεργάτες του δεν τον είχε πάρει τηλέφωνο, ο παρουσιαστής μοιράστηκε τη δική του περίπτωση.

Ειδικότερα, αφηγήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά το δυσάρεστο γεγονός και την αποξένωση που ένιωσε από τους φίλους του.

Χαρακτηριστικά, ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε: «Θα πω κάτι τώρα, θα μοιραστώ κάτι με τον κόσμο. Δεν είναι μόνο θέμα δουλειάς. Όταν έπαθα κι εγώ το δικό μου ατύχημα, αν εξαιρέσεις ελάχιστους ανθρώπους, αφού βγήκα από το νοσοκομείο, υπήρχαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους που είχα τότε».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0y3p68sme21)

Και συνέχισε: «Μπήκα στη διαδικασία να πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία να ρωτήσω εάν έχει πρόβλημα το κινητό μου. Μου λένε: "Όχι, λειτουργεί κανονικά". Δεν χτυπούσε τόσο πολύ που νόμιζα ότι χάλασε».

Επίσης, ο παρουσιαστής περιέγραψε ότι εκείνο το καλοκαίρι γνώρισε την απόρριψη όταν έλεγε στους φίλους του να πάνε στην παραλία. «Δεν θα ξεχάσω εκείνο το καλοκαίρι που έλεγα στους φίλους μου να πάμε στη θάλασσα και επειδή ήμουν σε καροτσάκι, υπήρχαν φίλοι που μου έλεγαν: δεν γίνεται να πάμε μαζί, Ετεοκλή, γιατί εμείς θέλουμε να πάμε σε παραλίες που έχουν σκάλες ή μεγάλες κατηφόρες», είπε.

«Μετά από τέτοια δύσκολα περιστατικά καταλαβαίνεις πολλά. Το έχω βιώσει και είναι πολύ σκληρό», κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Η αστυνομία εκκένωσε την κατάληψη στο πανεπιστήμιο Κολούμπια: Δεκάδες συλλήψεις - Δείτε βίντεο

Η Τζένιφερ Άνιστον ανήρτησε βίντεο στο Instagram για να διαφημίσει προϊόντα ομορφιάς αλλά όλοι πρόσεξαν την απουσία του σουτιέν

Πρώην υπουργός του Καζακστάν ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του - Το βίντεο ντοκουμέντο που σόκαρε το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης