O Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε για την υπερφαγία, με την οποία παλεύει από όταν έφυγε ο πατέρας του, μέχρι και σήμερα.
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και αρχικά, δήλωσε: «Περνάω ακόμα δύσκολη φάση με την υπερφαγία».
Εξήγησε μάλιστα, πως αυτό είναι κάτι που δεν ξεκίνησε τώρα, αλλά το 2020, όταν και ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή. «Το φευγιό του πατέρα μου το πυροδότησε όλο αυτό, από εκεί ξεκίνησαν όλα και πήρα 20 κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Και μετά, άρχισε μια κατάσταση συνήθειας, είναι ένας δαίμονας που παλεύω πολύ να τον πολεμήσω. Θα τα καταφέρω στο τέλος, αλλά θέλει χρόνο», εξήγησε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0ot856rxo3t)
Στη συνέχεια, εξήγησε πως η όρεξή του για φαγητό είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη δυσκολία που έχει με τον ύπνο.
«Θέλει πολλούς παράγοντες να βοηθήσουν, ώστε να καταφέρω και ψυχολογικά να ανταπεξέλθω σε αυτό. Το φαΐ ερχόταν επειδή υπήρχε αϋπνία. Το διάστημα 3:00-4:00 κάθομαι στον καναπέ, βλέπω τηλεόραση και αυτό πρέπει οπωσδήποτε να συνδυαστεί με φαγητό. Δεν τρώω πολύ όλη τη μέρα, αλλά "δίνω" το βράδυ», εξήγησε.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη