Η Σάλμα Χάγιεκ μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη Δευτέρα 15 Απριλίου.
Η διάσημη ηθοποιός, που είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα όπου ποζάρει με ένα μπλε μπικίνι ανεβαίνοντας τη σκάλα ενός σκάφους.
Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν την άφησαν να ποζάρει ανενόχλητη καθώς φαίνεται να την ψεκάζουν με νερό.
«Όταν η οικογένειά σου δεν σε αφήνει να βγάλεις μια φωτογραφία με μπικίνι με την ησυχία σου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.