Η Έφη Σαρρή μίλησε για το γεγονός ότι δεν έχει αποκαλύψει την ηλικία της, την εμφάνισή της, τους άντρες και άλλα σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega καλημέρα».
Στην αρχή, ανέφερε: «Μπορεί κάποια στιγμή να λύσω το μυστήριο με την ηλικία μου. Έχω και άλλο όνομα, αυτό είναι το καλλιτεχνικό μου. Το τελευταίο διάστημα, το τελευταίο 10 ήμερο νιώθω ότι είμαι 110 ετών. Οι όμορφες είναι οι νέες και φρέσκιες κοπέλες, μοδάτες, όχι εγώ. Όταν ξυπνάω δεν θέλω να με βλέπω στον καθρέφτη».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d08j0c33db1d)
Στη συνέχεια, σχολίασε: «Δεν μου αρέσει να μην περιποιείται ένας άντρας τον εαυτό του. Εγώ φροντίζω και είμαι 50 κιλά, πεινάω, υποφερώ, γιατί θέλω να έχω μια εικόνα κάπως νόστιμη. Δηλαδή δεν γίνεσαι να βγαίνεις με τον άλλον και να έχει λευκό μαλλί. Υπάρχει χρωμοσαμπουάν, ας βάλουν. Και να μου λέει "όχι, εγώ είμαι άντρας". Τι είσαι άντρας; Αν βάλεις χρωμοσαμπουάν δεν θα είσαι άντρας;».
Τέλος, η τραγουδίστρια σημείωσε: «Έχω λάβει πολλά λουλούδια από άνδρες πάνω στην πίστα, ακόμα και τραπέζια στα πόδια μου. Ο έρωτας έρχεται και σου χτυπάει την πόρτα, δεν επιδιώκονται αυτά. Άνοιξα και πραγματικά ήταν ο έρωτας».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.