Η Ναταλία Γερμανού άφησε το σχόλιό της για το πώς έχουν διαμορφωθεί τα θέματα που προβάλλονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, χωρίς να εξαιρεί τη δική της.
Την Κυριακή 24 Μαρτίου, η παρουσιάστρια είπε μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται», ότι το να ασχολείται η μία εκπομπή με την άλλη, είναι κάτι που έχει κουράσει το τηλεοπτικό κοινό.
Πιο αναλυτικά, ανέφερε: «Συζητάω με κόσμο που μιλάμε και τους συναντάω σε σουπερμάρκετ, γυμναστήρια κομμωτήρια, από 'δω, από 'κει και μου λένε "σας έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο, εμάς των τηλεθεατών γιατί δεν είναι τηλεόραση αυτό που κάνετε. Κάθεστε και σχολιάζετε τι κάνει η άλλη εκπομπή και η άλλη εκπομπή σχολιάζει τι κάνετε εσείς. Ο ένας απαντάει στον άλλο. Εμάς τους τηλεθεατές ποιος θα μας ψυχαγωγήσει με κανονικά θέματα;"».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d01zq6uhan69)
Όταν ένας εκ των συνεργατών της στο πάνελ της είπε: «Μήπως αυτό τελικά αρέσει στον κόσμο; Γιατί το επιλέγουν οι εκπομπές;» η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Δεν νομίζω ότι αρέσει στον κόσμο, βαριούνται λίγο οι άνθρωποι. Άκου με κι εμένα, τη λεμονιά».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.