Η Στέλλα Γεωργιάδου αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Λάνθιμο στο παρελθόν, όταν η ίδια κυκλοφόρησε το τραγούδι «Τώρα μου μιλάει».
Όπως είπε στην εκπομπή «The 2Night Show»: «Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο στο “Τώρα Μου Μιλάει” ήταν το τρίτο του βίντεο κλιπ, που δεν έβαζε το όνομά του τότε. Ήταν το τρίτο και τελευταίο βίντεο κλιπ νομίζω που έκανε. Το πρώτο κλιπ που έκανε αν δεν κάνω λάθος, ήταν για τραγούδι του Σάκη Ρουβά και έγραψε "σκηνοθεσια 1" και στο δικό μου "σκηνοθεσία νούμερο 3". Νομίζω ήταν το τελευταίο. Καμιά φορά λέω ότι είμαι γουρλού γιατί πολλοί άνθρωποι που έκαναν τις πρώτες τους δουλειές με μένα, πήγαν πολύ καλά μετά»
Δείτε το βίντεο Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι θυμάται από τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη, η Στέλλα Γεωργιάδου απάντησε: «Θυμάμαι ότι ήταν από τα βίντεο κλιπ που έγιναν τα πράγματα πολύ γρήγορα, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Ήταν μόνο ένα green box τίποτα άλλο και δεν ήξερα τι αποτέλεσμα θα βγει. Κάναμε τα γυρίσματα, όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά έβγαλε ένα βίντεο κλιπ που έχει τη δροσιά και τη χαρά που ακόμη και σήμερα φαίνεται όλο φρέσκο. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.