Κλειώ Δενάρδου και Γιώργος Θεοδοσιάδης συναντιούνται ξανά στη σκηνή - Δείτε το βίντεο
Απόψε στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA»
Η Κλειώ Δενάρδου και ο Γιώργος Θεοδοσιάδης συναντιούνται ξανά στη σκηνή του «Σπίτι με το MEGA».
Απόψε στις 22:10, το «Σπίτι με το MEGA» κάνει μία αναδρομή στη χρυσή δεκαετία του '60 και μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με εκλεκτούς καλεσμένους, διαχρονικά τραγούδια, νοσταλγία και συγκίνηση.
Στη σκηνή ανεβαίνει και η Κλειώ Δενάρδου, η σπουδαία κυρία του ελληνικού πενταγράμμου που διέγραψε λαμπρή καριέρα στη δεκαετία του '60.
Η Κερκυραία τραγουδίστρια, με την κρυστάλλινη φωνή, συμμετείχε σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ κερδίζοντας πολλά βραβεία.
Δίπλα της, σε μία συγκινητική στιγμή της βραδιάς, θα βρεθεί ο σημαντικός συνθέτης και μαέστρος Γιώργος Θεοδοσιάδης, διευθύνοντας την ορχήστρα, με τον οποίο μάλιστα συμμετείχαν μαζί πριν από εξήντα ολόκληρα χρόνια στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
Η Κλειώ Δενάρδου ερμηνεύει το τραγούδι «Σαν μια βροχή». Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Θεοδοσιάδης και τους στίχους η Ρέττη Ζαλοκώστα.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.