Γιώργος Πυρπασόπουλος: Δεν θα συνεργαστώ με κάποιον που σαν άνθρωπος δεν μου κάνει

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Δεν θα συνεργαστώ με κάποιον που σαν άνθρωπος δεν μου κάνει

«Έχω βρεθεί σε περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς, υπήρχε ένα κλίμα πολύ επιτακτικό, αγενές και προσβλητικό» σχολίασε ο ηθοποιός

pirpasopoulos_292
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε στην καριέρα του, το περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς στο οποίο ήταν παρών, και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Αρχικά, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν», ανέφερε για τις επαγγελματικές συνεργασίες που δεν ήταν εύκολες: «Πάντα υπάρχουν στον χώρο δύσκολες συνεργασίες. Μπορεί να μην τις βλέπεις στην αρχή όταν κλείνεις μια δουλειά και να προκύπτουν στην πορεία. Το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι όλα αυτά. Εγώ για παράδειγμα έχω βρεθεί σε περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς, υπήρχε ένα κλίμα πολύ επιτακτικό, αγενές και προσβλητικό. Προσωπικά όμως ξεκαθάρισα τη θέση μου και είπα ότι αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα, θα χαιρετήσω, θα αποχωρήσω».

Και πρόσθεσε: «Γενικά προσπαθώ να συνεργάζομαι με ανθρώπους που πρώτα με αντιπροσωπεύουν ως άνθρωποι και μετά ως καλλιτέχνες. Θέλω πρώτα να μου κάνει η ηθική τους και στη συνέχεια κοιτάω το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Δεν θα συνεργαστώ με κάποιον ο οποίος είναι καλλιτεχνικά πολύ ψηλά, αλλά σαν άνθρωπος δεν μου κάνει».

Τέλος, για το αν θα δουλέψει ξανά σε κάποια σειρά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος απάντησε: «Θα το ήθελα και εγώ, αλλά αυτή η δουλειά δεν σημαίνει ότι επειδή κάποτε συνεργάστηκες με κάποιον θα πρέπει να ξανασυνεργαστείς. Και αυτό γιατί οι ανάγκες της κάθε παραγωγής είναι διαφορετικές. Πρέπει να έχεις τη γνώση να κατανοήσεις ότι επειδή δεν δούλεψες ξανά με κάποιον που παλαιότερα συνεργάστηκες, δεν σημαίνει ότι δεν σε εκτιμάει γι’ αυτό που είσαι, αλλά οι ανάγκες είναι διαφορετικές».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στα Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη (βίντεο)

Γερμανία: Σάλος για τη φρεγάτα που πήγε να καταρρίψει drone των ΗΠΑ στην Ερυθρά Θάλασσα - Έχει και έλλειψη πυρομαχικών!

Πάτρα: Κακοποίησαν έγκυο σκυλίτσα και επέζησε - Οι βασανιστές της θα επιστρέψουν, λένε κάτοικοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης