Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Βασάλο: Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί τον πίστευα, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τον έλεγχο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Βασάλο: Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί τον πίστευα, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τον έλεγχο

«Όταν έχουμε μία τάση να το χάνουμε το πράγμα, λίγο να το μαζεύουμε» δήλωσε ο δημοσιογράφος για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

giannopoulos-basalos
Η παρέα του «Πρωινού Σου Σου» σχολίασε ένα βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Youtube μέσα από το οποίο ο πρώην παίκτης του «Survivor» τοποθετήθηκε ως προς τα διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εξέφρασε τη διαφωνία με τη στάση και την κριτική του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος είπε, ανάμεσα σε άλλα, ότι υπάρχουν πολλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση και είναι όλες ίδιες. Ο δημοσιογράφος υποστήριξε πως στην αρχή όταν είχε πρωτογίνει γνωστός είχε μια θετική άποψη για εκείνον, αλλά πια νιώθει ότι έχει αλλάξει.

Συγκεκριμένα, είπε: «Θέλω να του ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που τον ενοχλούμε οι τόσες πολλές εκπομπές που δεν θα έπρεπε να υπάρχουμε, οι τόσες πολλές απόψεις. Πραγματικά Κωνσταντίνε, μην πω καμιά βαριά κουβέντα, αλλά δούλεψέ το λίγο, μην το χάνουμε. Όταν έχουμε μία τάση να το χάνουμε το πράγμα, λίγο να το μαζεύουμε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czcbrnf35zkx)
Κλείσιμο

Με αφορμή το σχόλιο του γυμναστή ότι θα ήθελε να κάνει μια ταξιδιωτική εκπομπή με τον Fipster, ο δημοσιογράφος σχολίασε: «Επίσης δεν νομίζω ότι υπάρχει πολύ ενδιαφέρον για άλλη μια ταξιδιωτική εκπομπή με σένα και τον Φίλιππο. Έχουμε γκώσει από ταξιδιωτικές εκπομπές. Κάθε μουρλοκακομοίρα – δεν το λέω για σένα Κωνσταντίνε – που θέλει να κάνει τηλεόραση, η πρώτη κουβέντα που λέει: “Να έκανα μια ταξιδιωτική”. Τι είναι η ταξιδιωτική; Αντιβίωση; Πρωί, μεσημέρι, βράδυ;».

Τέλος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος φανερά ενοχλημένος είπε: «Σιγά μη βάλουμε στον ίδιο σάκο τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που αυτός κι αν είναι αλεξιπτωτιστής στο χώρο μου και λυπάμαι αν το λέω έτσι. Κάποτε είχα πολύ θετική άποψη για τον Κωνσταντίνο, δεν ξέρω τι έχει πάθει τον τελευταίο καιρό. Βγαίνει και ειρωνεύεται και τον ενοχλούμε κιόλας. Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί πίστευα τον Κωνσταντίνο όταν βγήκε και είχε μια σεμνότητα και στις εκπομπές εξέφραζε άποψη, αλλά τόσο όσο, τον τελευταίο καιρό νιώθω ότι έχει χάσει τον έλεγχο. Στην εκπομπή του δεν μιλάει καθόλου, εκτός εκπομπής δεν ξέρω τι έχει πάθει».

Ειδήσεις σήμερα:

Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για να επιλεγεί ο αντίπαλος του Κασσελάκη ανάμεσα σε 4 υποψηφιότητες

Ο Ρίκι Μάρτιν εξομολογείται: Η περίοδος που αποκάλυψε ότι είναι γκέι, οι κατηγορίες για αιμομιξία και το φετίχ με τα πόδια

Καρώνης εναντίον JP Morgan: Πώς φτάσαμε στο «Δεν παραδίδω τη Viva Wallet»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης