Οι εμμονές της ΕΡΤ και η ντρίπλα του Ιορδάνη

Οι εμμονές της ΕΡΤ και η ντρίπλα του Ιορδάνη

Μην ψάχνετε να μάθετε κάθε φορά τι θα γίνει στην ΕΡΤ… Όλα εκ των έσω γίνονται

milita-sergoulopoulos-tv
Η ΕΡΤ πριν από λίγη ώρα μας ενημέρωσε επίσημα πως «Σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα γίνει η παρουσίαση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024». Λογικά έχουν εξαντληθεί τα πρόσωπα στην Ελλάδα και η ΕΡΤ εδώ και λίγα χρόνια επιμένει σε πρόσωπα τα οποία έχουν αποδείξει ότι σε κάποια πράγματα, ενδεχομένως δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Η περσινή εμπειρία με την Τζένη Μελιτά στην παρουσίαση της Eurovision δεν ήταν και η καλύτερη, παρά την προσπάθεια, ωστόσο κατά το «αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε» θα φάμε μία από τα ίδια. Τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα. Και δεν μιλώ για τον Φώτη που έχει άλλο ταλέντο και πολύ μεγάλη εμπειρία….

Όχι. Δεν μπορείς να αμφισβητείς το ταλέντο του Πάνου Βλάχου επειδή είπε μία αστοχία. Όχι, δεν μπορείς να κρίνεις ένα καλλιτεχνικό έργο και τον καλλιτέχνη αν δεν έχεις παρακολουθήσει μία παράσταση και τον ίδιο. Κάπου έλεος με τον επιπόλαιο σχολιασμό στις gossip εκπομπές.

202203231103100_8033_PANOS_VLAXOS_22032022
Στον ΑΝΤ1 παραμένει για μία ακόμη χρονιά η Formula 1. Επιτυχία του σταθμού, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε πυρετό διεργασιών. Την περασμένη Παρασκευή μάλιστα πραγματοποιήθηκε μεγάλη σύσκεψη των στελεχών για τα project της επόμενης σεζόν και σίγουρα δεν πολυμίλησαν για σίριαλ.

Κλείσιμο
Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 00:10, την παραμονή της «μαύρης» επετείου, το MEGA τιμά τη μνήμη των 57 νέων που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδοξα, με το ντοκιμαντέρ #ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ… Η Ανθή Βούλγαρη, μετά από πολύμηνη έρευνα, κάνει ένα οδοιπορικό στις πόλεις όπου ζούσαν οι επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, καταγράφει τις μαρτυρίες των επιζώντων καθώς και τις αφηγήσεις των οικογενειών των θυμάτων, και παρακολουθεί την πορεία των ερευνών για την απονομή δικαιοσύνης. Η δημοσιογράφος δίνει βήμα στους συγγενείς, τους διασώστες, τους πραγματογνώμονες. Μπράβο στην Ανθή.

Μπράβο και στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο όμως, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Μαίρη Αυγερινοπούλου απέδειξε ότι τα beef της ψυχαγωγίας δεν φτουράνε μπροστά σε αυτά της ενημέρωσης. «Μπορεί καμιά φορά ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου να τσακώνονται επί τούτου για να παίρνει ρόλο ο καθένας. Δεν ξέρω τι υπάρχει μεταξύ τους. Μην τα πιστεύουμε και όλα αυτά που λένε, ότι τσακώνονται στα παρασκήνια…» Ιορδάνη, κέντησες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz4pcnz9el4h)


Κουίζ: Αν και έχει συν ένα στο συμβόλαιό της, αν και ο σταθμός την θεωρεί σίγουρη, εκείνη ετοιμάζεται να σαλπάρει σε άλλες θάλασσες. Ποια είναι;


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι ήταν οι δύο πυροσβέστες που έδωσαν τα ονόματά τους στα νέα πλοία της πυροσβεστικής

Κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση στο γραφείο και πήγε για την αδερφή της - «Μου είπαν ότι θα με κάψουν μέσα στο σπίτι αν δεν βγω» φώναζε ο Αιγύπτιος

To παρασκήνιο της εκδήλωσης Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου - Πώς αποφάσισε να κάνει έφοδο ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης