Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Μετά τη συγγνώμη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, λέει ότι «δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν απολύτως»

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Μετά τη συγγνώμη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, λέει ότι «δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν απολύτως»

Ο τραγουδιστής δεν φαίνεται πως έχει μετανιώσει για το παρελθόν του με την ποπ σταρ 

tzastin-timperleik
Μπορεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς να ζήτησε συγγνώμη στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ για τις αποκαλύψεις που έκανε για εκείνον στο βιβλίο της, όμως εκείνος δεν σκοπεύει να κάνει το ίδιο.

Ο 43χρονος τραγουδιστής εμφανίστηκε στο Irving Plaza στη Νέα Υόρκη για μια δωρεάν συναυλία για τα γενέθλιά του.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη σκηνή, ο τραγουδιστής σταμάτησε να τραγουδάει και είπε στο μικρόφωνο: «Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ζητήσω συγγνώμη από... κανέναν απολύτως».

Κλείσιμο
Η δήλωση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά τη δημόσια συγγνώμη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για όσα αποκάλυψε για εκείνον στο βιβλίο της.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που έχει πλέον διαγραφεί, η σταρ πρώτα τόνισε πόσο της αρέσει το νέο του τραγούδι, ενώ στη συνέχεια, έγραψε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για μερικά από τα πράγματα για τα οποία έγραψα στο βιβλίο μου. Αν προσέβαλα κάποιον από τους ανθρώπους που πραγματικά νοιάζομαι, λυπάμαι βαθιά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε στην ανάρτηση: «Ήθελα επίσης να πω ότι είμαι ερωτευμένη με το νέο τραγούδι του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ "Selfish". Είναι τόσο καλό και πώς γίνεται κάθε φορά που βλέπω τον Τζάστιν και τον Τζίμι μαζί γελάω τόσο δυνατά;;;».

σπιαρς
Τι έγραφε στο βιβλίο της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε ότι έκανε έκτρωση κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στα νέα της απομνημονεύματα.

Η ποπ σταρ μοιράζεται στο βιβλίο της, «The Woman in Me», το οποίο κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου, ότι η εγκυμοσύνη της ήταν «έκπληξη», αλλά όχι «τραγωδία».

«Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια μέρα θα κάναμε οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα απ' ό,τι περίμενα», γράφει η Σπίαρς σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το «People».

«Αλλά ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι» συνεχίζει η Σπίαρς.

«Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα με μισήσει γι' αυτό, αλλά συμφώνησα να μην κάνω το μωρό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν είχε αφεθεί μόνο σε μένα, δεν θα το έκανα ποτέ. Κι όμως, ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Όπως αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, σκέφτηκε ακόμα και να εγκαταλείψει τη μουσική βιομηχανία, μετά τον χωρισμό τους το 2002. «Εγώ ήμουν σε κώμα στη Λουιζιάνα κι εκείνος έτρεχε μες στη χαρά στο Χόλιγουντ», γράφει στο βιβλίο της.

Η σταρ αναφέρθηκε ακόμα στα ΜΜΕ, τα οποία τότε τη χαρακτήριζαν αδίκως ως την «πόρ** που ράγισε την καρδιά του χρυσού αγοριού της Αμερικής».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στο σφυρί καταμαράν, yachts και πλοία της γραμμής - O «χάρτης» με τους πλειστηριασμούς

Οι αγρότες «πολιορκούν» με χίλια τρακτέρ τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες - Δείτε live εικόνα

Σωτήρης Λαμάι - Ο παίκτης του Survivor που τσακώθηκε με τους περισσότερους αλλά έφυγε με χειροκροτήματα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης