Mπρίτνεϊ Σπίαρς: Δείχνει την υποστήριξή της στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού

Mπρίτνεϊ Σπίαρς: Δείχνει την υποστήριξή της στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού

Μετά τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων της στα οποία αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση τους, η τραγουδίστρια φαίνεται ότι είναι καλά με τον πρώην της

spears-timbelake_1341
H Mπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε ένα μήνυμα υποστήριξης για τον πρώην της Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, με αφορμή τη μουσική του επιστροφή.

Η υποστηρικτική ανάρτηση της Σπίαρς έρχεται λίγους μήνες αφότου επανέφερε τις λεπτομέρειες της σχέσης τους στα απομνημονεύματά της, «The Woman In Me».

Σε δημοσίευση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, η Σπίαρς ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους τους οποίους ενδεχομένως προσέβαλε με το βίβλίο της, κάνοντας μια έμμεση αναφορά στον Τίμπερλεϊκ. Καθώς είχε αποκαλύψει ότι είχε μείνει έγκυος από τον τραγουδιστή και είχε προχωρήσει σε έκτρωση, καθώς ο τότε σύντροφός της δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας.

Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή της: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για κάποια πράγματα για τα οποία έγραψα στο βιβλίο μου. Αν προσέβαλα κάποιον από τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι πραγματικά, λυπάμαι βαθύτατα».

Κλείσιμο
Η ποπ-σταρ - η οποία συνόδευσε το μήνυμά της με ένα κλιπ του Τίμπερλεϊκ μαζί με τον φίλο του Τζίμι Φάλον να τραγουδάνε μαζί το νέο του τραγούδι - εξήρε επίσης το νέο κομμάτι του 42χρονου, με τίτλο «Selfish».

«Ήθελα επίσης να πω ότι είμαι ερωτευμένη με το νέο τραγούδι του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, "Selfish". Είναι τόσο καλό και πώς γίνεται κάθε φορά που βλέπω τον Τζάστιν και τον Τζίμι μαζί να γελάω τόσο πολύ; Υ.Γ. Το "Sanctified" είναι ουαου επίσης», πρόσθεσε η Σπίαρς.

Screenshot_2024-01-29_181921
Screenshot_2024-01-29_181859

Η τραγουδίστρια έχει μάλιστα και η ίδια ένα τραγούδι του 2011 με τον ίδιο τίτλο, το οποίο σκαρφάλωσε στην κορυφή του αμερικανικού iTunes chart εν μέσω της τελευταίας του κυκλοφορίας του πρώην της.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Μαρουσάκης: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας Avgi μέσα από έξι ερωταπαντήσεις - Πού θα ρίξει χιόνι

Ψηφιακά οι εξετάσεις στα τμήματα των Πανεπιστημίων που είναι σε κατάληψη για να μην χαθεί το εξάμηνο

Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από νοσηλεία 14 ημερών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης