Ρις Γουίδερσπουν: Τρώει χιόνι και οι followers της αντιδρούν - Είναι καθαρό για να το φάτε;

Ρις Γουίδερσπουν: Τρώει χιόνι και οι followers της αντιδρούν - Είναι καθαρό για να το φάτε;

Η ηθοποιός έφτιαξε το αγαπημένο της ρόφημα από χιόνι

Reese_Snow
Μια πολύ ιδιαίτερη συνήθεια έχει η Ρις Γουίδερπουν η οποία μάλιστα έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Στην ηθοποιό αρέσει να τρώει χιόνι και να φτιάχνει τον καφέ της αυτό. Πιο συγκεκριμένα η Γουίδερσπουν ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο που την έδειχνε να απολαμβάνει ένα «Chococinno» από χιόνι που είχε μαζέψει έξω από το σπίτι της. Το κρύο ρόφημά της το έφτιαξε με χιόνι, καφέ και σιρόπια από σοκολάτα και αλατισμένη καραμέλα.
@reesewitherspoon

Snow days were made for Chococinnos ❄️☕️

♬ Let's go - Official Sound Studio
Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο ήταν ανάμικτες με πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι επικίνδυνο κάποιος να τρώει χιόνι. «Μην τρώτε κίτρινο χιόνι», σχολίασε ένας ακόλουθος.
«Όχι, όχι, όχι... το χιόνι δεν είναι φτιαγμένο για να το τρώμε», σχολίασε ένας άλλος. «Μπορείς να αρρωστήσεις σοβαρά».
«Ως κάποιος που μεγάλωσε στη Μινεσότα, οι δάσκαλοί μας έλιωναν πάντα το χιόνι για να δείξουν πόσο βρώμικο ήταν και όχι για να το φάνε! Να είστε προσεκτικοί», έγραψε ένας άλλος.
Από την άλλη υπήρχαν και εκείνοι που σχολίασαν ότι δεν θα πάθει κάτι αν φάει χιόνι. «Το πεσμένο χιόνι μπορεί να είναι πολύ βρώμικο από τον αέρα και τον άνεμο, αλλά ποιος νοιάζεται. Ζεις μόνο μια φορά. Θυμάμαι να τρώω χιόνι όταν ήμουν παιδί. Κάνω το ίδιο πράγμα κάθε φορά που χιονίζει, φτιάχνω παγωτό από χιόνι, αλλά μεγάλωσα τρώγοντας χιόνι και πίνοντας νερό βρύσης και πίνοντας από λάστιχο».

Κλείσιμο
Από τότε που ανέβασε τη συνταγή της, η Γουίδερπουν δημοσίευσε τρία ακόμη βίντεο απαντώντας στις ερωτήσεις των ανήσυχων followers της. «Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εδώ που λένε ότι το χιόνι είναι βρώμικο, οπότε πήγαμε και πήραμε χιόνι από την πίσω αυλή και το βάλαμε σε φούρνο μικροκυμάτων και είναι καθαρό», είπε. «Είναι αυτό κακό; Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να τρώω χιόνι;».

Σε ένα άλλο βίντεο, είπε: «Δεν είναι σωστό να φάω χιόνι; Εντάξει, ανήκουμε κάπως στην κατηγορία "Μια φορά ζεις" και εδώ χιονίζει ίσως μια φορά το χρόνο. Δεν ξέρω! Επίσης, θέλω να πω κάτι. Ήταν πολύ νόστιμο. Ήταν τόσο καλό».

Σε μια άλλη της ανάρτηση, η ηθοποιός μίλησε για το φιλτραρισμένο νερό πριν φτιάξει το παγωμένο ρόφημα. «Δεν μεγάλωσα πίνοντας φιλτραρισμένο νερό. Πίναμε από το νερό της βρύσης. Στην πραγματικότητα βάζαμε το στόμα μας στη βρύση και μετά μερικές φορές, όπως το καλοκαίρι, όταν έκανε ζέστη, πίναμε από το λάστιχο». Στη συνέχεια αστειεύτηκε: «Ίσως γι' αυτό είμαι έτσι. Δηλαδή αυτό που μου λέτε είναι ότι πρέπει να φιλτράρω το χιόνι πριν το φάω; Απλά δεν μπορώ. Φιλτραρισμένο χιόνι. Δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

808 χρόνια κάθειρξης σε βαρόνο ναρκωτικών για τη σφαγή 16 αλλοδαπών στη Γουατεμάλα


11 νεκροί μετά από κατολίσθηση σε ορεινή περιοχή της Κίνας - Κούρσα με τον χρόνο για να βρεθούν επιζώντες


Ψάχνουν πού και πώς σκοτώθηκε ο Μπάμπης στο Μεσολόγγι - Πυροβολήθηκε πισώπλατα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης