Ιωάννης Αθανασόπουλος για τα social media: Μου έγραφαν να ψοφήσει η μάνα και ο πατέρας μου

Ιωάννης Αθανασόπουλος για τα social media: Μου έγραφαν να ψοφήσει η μάνα και ο πατέρας μου

«Όταν ήμουν στις "Άγριες Μέλισσες", ήταν ένας που μάλλον είχε εμμονή μαζί μου και έγραφε "καλά τον πληρώνετε για μία ατάκα;"» πρόσθεσε ο ηθοποιός

ioannis-athanasopoulos
Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ανέφερε αρχικά: «Στην τρίτη λυκείου, πήρα 25-30 κιλά γιατί ήθελα να διαβάσω. Έλεγα στους γονείς μου "τώρα θα κάτσω να διαβάσω, θα τρώω και θα πίνω ό,τι θέλω"».

Πρόσθεσε επίσης: «Επειδή έκανα χρόνια στίβο κι έχω τον σωματότυπο του αθλητή, μου έλεγε μετά η μάνα μου "χάσ'τα όποτε θέλεις" και με το που μπήκα πανεπιστήμιο, μετά από 6 μήνες τα έχασα, επειδή είμαι στρατιώτης γενικά. Από συμμαθητές μου άκουσα τα κλασσικά "χοντρέ" και "μπούλη". Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο, δεν θα άφηνα κανέναν να διεισδύσει στην ψυχή μου. Θα του έλεγα "εγώ έτσι θέλω να είμαι"».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyijyjelsxnl)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις βρισιές και τα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά διαστήματα. «Με θυμώνει τόσο πολύ. Αισθάνομαι ότι ζούμε σε μια εποχή που είναι όλα στην τσίτα, ο καθένας κάθεται σε έναν καναπέ και λέει ό,τι θέλει. Να σου εύχεται να πεθάνεις από καρκίνο, να ψοφήσουν οι γονείς σου. Θα έπρεπε όλοι αυτοί να έχουν δημόσιο προφίλ και να δω ποιοι είναι. Μου έγραφαν να ψοφήσει η μάνα κι ο πατέρας μου», αποκάλυψε.

Τέλος, συνέχισε λέγοντας: «Όταν ήμουν στις "Άγριες Μέλισσες", ήταν ένας που μάλλον είχε εμμονή μαζί μου και έγραφε "καλά τον πληρώνετε για μία ατάκα;". Μου έγραφαν να ψοφήσει η μάνα και ο πατέρας μου. Επειδή στο Instagram δεν θα απαντήσω σε κάποιον άρχιζαν μετά "είσαι ατάλαντος, άσχημος, να πεθάνουν οι γονείς και τα αδέρφια σου". Θα ήθελα πολύ να ήξερα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι».


Ειδήσεις σήμερα:

Μαριάντα Πιερίδη: Θύμα bullying ο γιος της - Στην Α' Δημοτικού τον κλώτσησαν και του κάρφωσαν μολύβι στον κρόταφο

Ψυρρή: Viral η ιδιωτική εκκλησία που πωλείται - Είναι του 1936, το τάμα της οικογένειας

Βενσάν Κασέλ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης