Χάρης Βαρθακούρης για Γιάννη Πάριο: Έχει δηλώσει ότι είμαι άτυχος που είμαι γιος του

Χάρης Βαρθακούρης για Γιάννη Πάριο: Έχει δηλώσει ότι είμαι άτυχος που είμαι γιος του

«Σαφώς κι έχω ακούσει την ατάκα "καλός, αλλά όχι σαν τον πατέρα του", είναι μια ατάκα που θα την ακούσεις είτε ισχύει, είτε όχι» δήλωσε

varthakouris-parios
Τη διαρκή και αναπόδραστη σύγκριση με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, σχολίασε ο Χάρης Βαρθακούρης στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου.

Ο Χάρης Βαρθακούρης παραδέχτηκε ότι για πολλά χρόνια η σύγκριση και η υποβίβαση του ίδιου σε σχέση με τον πατέρα του τον ενοχλούσε, ενώ αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια έχει σταματήσει πια.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy6uiykol0ll)

«Σαφώς κι έχω ακούσει την ατάκα "καλός, αλλά όχι σαν τον πατέρα του". Είναι μια ατάκα που θα την ακούσεις είτε ισχύει, είτε όχι. Μέχρι να το ακούσω πρώτη φορά, δεν περίμενα ότι θα το ακούσω. Όταν το ακούς επανειλημμένως, λες "οκ, θα το υποστώ". Κάποτε με ενοχλούσε, με πείραζε, με έπιανε το στομάχι μου, σκεφτόμουν για ποιον λόγο. Από κάποιο σημείο και μετά γίνεσαι αναίσθητος. Δεν το λένε πια, έπρεπε όμως να γίνουν πολλά πράγματα μέχρι να φτάσω στο σημείο να με παραδέχονται».

«Ο πατέρας μου τι έφταιγε γι’ αυτό; Δεν μπορούσε να μου δώσει κάποια συμβουλή πάνω σε αυτό, πέρα από το να μην τα ακούω. Ο πατέρας μου έχει πει ο ίδιος ότι είμαι άτυχος που είμαι γιος του. Το έχει δηλώσει δημοσίος. Σου λέει, "ο Χάρης είναι καλός αλλά έχει την ατυχία να είναι γιος του Πάριου", που δεν είναι ατυχία, ευλογία είναι να είσαι γιος του Πάριου» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάβυσσος: Καρέ καρέ η στιγμή που ο 29χρονος προγραμματιστής έχει μόλις διαφύγει από τους απαγωγείς του - Φωτογραφίες

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ είχε στήσει παράνομο εργαστήριο μαϊμού απορρυπαντικών - Θα πληρώσει €300.000 στην Ariel

Καλλιάνος: Πιθανές καταιγίδες και στην Αττική περίπου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης