Η τραγουδίστρια ανέβασε μέσω Instagram αρχικά, ένα κλιπ από συνάντησή του, που οι δυο τους είναι αγκαλιά και τον αποχαιρετά καθώς φαίνεται ότι θα χωρίζονταν. Ακούγεται να του λέει «Πολύ θα μου λείψεις, πάρα πολύ θα μου λείψεις», με τον Βασίλη Καρρά να της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.
Στη συνέχεια δημοσίευσε κοινά τους στιγμιότυπα από το παρελθόν και από εξόδους που έκαναν μαζί. Στη λεζάντα έγραψε: «Μακριά η κοντά στη γη ή στον ουρανό δε θα χαθείς από τον "Μπαχτσέ" σου όπως με έλεγες».
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.