Την Κατερίνα Ζαρίφη υποδέχτηκαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου.
Η είσοδος της καλεσμένης έφερε πολλά γέλια στο πλατό του «Fay's Time» με την παρουσιάστρια να έχει ξαπλώσει στον καναπέ, χωρίς να σταματά να γελά.
Η Κατερίνα Ζαρίφη μπήκε στο πλατό και τη μιμήθηκε καλωσορίζοντας το γυναικείο κοινό, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές τη λέξη «ομορφιές», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει πως σκοντάφτει ενώ περπατά. Στη συνέχεια κάθισε στην πολυθρόνα της παρουσιάστριας, συνεχίζοντας το μικρό αυτοσχέδιο σκετς. Μη μπορώντας να κρατήσει τα γέλια της, η Φαίη Σκορδά ξάπλωσε στον καναπέ. Στη συνέχεια, σηκώθηκε και την καλωσόρισε.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.