«Επίδοξο τραγουδιστή» χαρακτήρισε ο Μάρκος Σεφερλής τον πρώην παίκτη του «Survivor», στο οποίο ο ίδιος είπε: «Από φωνή κορμάρα».
Επίσης, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι έμαθε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει προτάσεις να τραγουδήσει σε γάμους, βαφτίσεις και σχετικές εκδηλώσεις.
«Παιδιά, αυτό ισχύει. Με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν: "Θα έρθεις σε έναν γάμο;". Λέω: "Παιδιά δεν είμαι τραγουδιστής. Τι να σας τραγουδήσω;". Άντε να κάνουμε ένα autotune είπαμε, οκ...» σχολίασε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και πρόσθεσε:
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxmhdfe1kbe9)
«Για δημόσιες σχέσεις καλός, άντε να πω 1-2 τραγουδάκια, θα τα πω λίγο καραόκε, αλλά οκ. Κοίτα στον χορό είμαι πολύ καλός».
«Δεν θα ήθελα [να γίνω τραγουδιστής] αλλά για χαβαλέ θα μπορούσα να το κάνω. Τώρα θέλω να βγάλω ένα κομμάτι πολύ ωραίο, το ετοιμάζω, είναι στα σκαριά» είπε στη συνέχεια.
«Στροφή στη λαϊκή καριέρα» σημείωσε η Ελευθερία Ελευθερίου με τη σειρά της.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.