Νίκος Κουρής: Ο γάμος του με την Έλενα Τοπαλίδου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Νίκος Κουρής: Ο γάμος του με την Έλενα Τοπαλίδου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Το ζευγάρι παντρεύτηκε έπειτα από 18 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός γιου

koyris_gamos_arthro
Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκαν σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στο Παλαιό Φαλήρο.

Οι δύο ηθοποιοί πραγματοποίησαν θρησκευτικό γάμο. Το ζευγάρι, μετρά 18 χρόνια κοινής πορείας κι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Πέτρο, ο οποίος συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία.

«Κάθε μέρα έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχαμε τι να κάνουμε στις 12 Δεκεμβρίου και είπαμε δεν παντρευόμαστε;» είχε δηλώσει σε συνέντευξη η Έλενα Τοπαλίδου και είχε πει σχετικά με το νυφικό της: «Ο Νίκος Κουρής μου ετοίμασε το νυφικό. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Υπάρχουν πράγματα στον Νίκο που με εκπλήσσουν ακόμη».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κλείσιμο
gamos_koyris__7_
koyris_gamos_arthro
gamos_koyris__8_



gamos_koyris__5_
gamos_koyris__6_
kourhs-gamos-es__11_
kourhs-gamos-es__6_
kourhs-gamos-es__12_
gamos_koyris_arthro
kourhs-gamos-es__8_

Ο Νίκος Κουρής είχε αποκαλύψει ότι παντρεύεται στην εκπομπή «Στούντιο 4» τον περασμένο Οκτώβριο. Σχετικά με το τι άλλαξε μετά από τόσα χρόνια και επέλεξαν να παντρευτούν, ο ηθοποιός είχε απαντήσει: «Κάποια πράγματα μου φαίνονταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο. Και ο τρόπος που θα το κάνω και ο τρόπος που θα ανακαλύψω για να γίνει γιατί πρέπει να ικανοποιηθούμε από αυτό γιατί πρέπει να το φτιάξουμε με έναν τρόπο που θα είναι αγαπημένος για εμάς».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα "τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ", θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γίνω ρεζίλι».

Στο τέλος, ο Νίκος Κουρής είπε: «Πιστεύω πως τα παιδιά θέλουν τα στερεοτυπικά πράγματα. Νομίζα πως για τον Πέτρο ήταν το ίδιο να έχουμε παντρευτεί ή να μην έχουμε παντρευτεί, ενώ δεν είναι».

gamos_koyris__4_
gamos_koyris__2_
gamos_koyris__3_
gamos_koyris__1_
H Eλεωνόρα Ζουγανέλη
kourhs-gamos-es__7_
Η Ελένη Καρακάση
kourhs-gamos-es__9_
Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς με την Ελευθερία Κοντογιώργη


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραιτήθηκε από την προεδρία της Super League

Πρεμιέρα για τον AI ψηφιακό βοηθό του gov.gr - Πώς λειτουργεί

Η Ισραηλινή στρατιώτης που έζησε από θαύμα: Δέχτηκε 12 σφαίρες, προσποιήθηκε τη νεκρή και περίμενε 4 ώρες τη χαριστική βολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης