Συνέντευξη έδωσε στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» όπου τοποθετήθηκε ως προς τα αρνητικά σχόλια, ανάμεσα σε άλλα.
«Τι σημαίνει ξεφτιλίζομαι; Αν πιστεύει ο κύριος Λιάγκας ότι με το παιχνίδι αυτό ξεφτιλίζόμαστε, γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχουν άλλα πράγματα από πίσω στην κοινωνία μας που μπορούν να ξεφτιλίσουν κάποιον, όχι το παιχνίδι. Θα μπορούσε ο κύριος Λιάγκας να πάει να το κάνει αυτό; Είμαι πολύ περίεργη να δω αν θα μπορούσε να βγει από το comfort zone του. Καλό είναι να μαζευόμαστε και να προσέχουμε τι λέμε» ανέφερε αρχικά η Μαρία Καλάβρια.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxdrzytpd8yx)
Και στη συνέχεια τόνισε: «Λάθος και του Ανδρέα Μικρούτσικου. Πολύ κακώς το έκρινε και είπε ότι είναι ό,τι χειρότερο για την κοινωνία. Δηλαδή, θέλει να μου πει ότι, όταν το 2001 – αν θυμάμαι καλά – ήταν στο "Big Brother", ήταν καλύτερο από το "Ι’m Celebrity;". Αυτό το ριάλιτι δε θα έπρεπε καν να παίζει. Άστοχο αυτό από τον κύριο Μικρούτσικο. Θα πρέπει κι αυτός να προσέχει. Θα πρέπει να κοιτάνε τι έχουν κάνει οι ίδιοι και στη συγκεκριμένη περίπτωση (Ανδρέα Μικρούτσικο) έχει πάει στο χειρότερο όλων των ριάλιτι. Δεν θα καθίσω εγώ να κρίνω ποιος ήταν, που ήταν, και που είναι σήμερα. Καλό θα είναι να μαζεύονται».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή