Μαρία Καλάβρια: Θα ήθελα να ερωτευτώ ξανά, αλλά είναι λίγο δύσκολο, έχω απογοητευτεί
«Έχω ολοκληρώσει τον κύκλο της οικογένειας, οπότε δεν βιάζομαι για κάτι» εξήγησε
Η Μαρία Καλάβρια έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή.
Η πρώην παίκτρια του «I'm a celebrity» μίλησε στην εκπομπή «Fay's Time» κι αρχικά, ανέφερε για την εμπειρία της: «Πέρασα ωραία στο παιχνίδι, πρώτη φορά ένιωσα ωραία που δεν είχα κινητό, δεν είχα κανέναν να με ενοχλεί».
Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ δήλωσε πως θα ήθελε να ερωτευτεί ξανά, αν και το θεωρεί δύσκολο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx10bnj4zlr5)
«Είμαι μια χαρά στην προσωπική μου ζωή, μόνη και ωραία. Θα ήθελα να ερωτευτώ ξανά, αλλά το βλέπω δύσκολο γιατί είμαι δύσκολος χαρακτήρας. Ειδικά στην ηλικία που είμαι και τα παιδιά μου που είναι μεγάλα, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο της οικογένειας, οπότε δεν βιάζομαι για κάτι», εξήγησε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Στη σημερινή εποχή, δεν βιάζομαι για κάτι. Είναι λίγο δύσκολο, έχω απογοητευτεί. Είμαι πολύ ωραία μόνη μου, με τις φίλες μου και τα παιδάκια μου. Είμαι υπέροχα».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.