Η Κατερίνα Τσάβαλουέδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που βιώνουν οι γυναίκες ηθοποιοί στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί.
Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι απόσπασμα από τις δηλώσεις της προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
Αρχικά, για το θέμα του ηλικιακού ρατσισμού στις γυναίκες ηθοποιούς είπε: «Στην υποκριτική πιστεύω ότι υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός. Αλλιώς είναι ένας άντρας 50 χρονών που παίζει τον 50χρονο και αλλιώς μια γυναίκα, είναι πιο δύσκολο. Δεν ξέρω γιατί».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxb4hr7c8tgp)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις. «Δεν έχω κάνει κάτι επεμβατικό στο πρόσωπό μου. Ίσως είναι γονιδιακό το ότι παραμένει αυτή η εικόνα μου. Και τα αδέρφια μου έτσι είναι. Να είμαστε καλά, αυτό έχει σημασία», δήλωσε.
Τέλος, για τον ερχομό της κόρης της και το ενδεχόμενο να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, ανέφερε: «Ο ερχομός της κόρης μου μου άλλαξε τη ζωή, τις προτεραιότητες και το πώς βλέπω τον κόσμο. Κάθε φορά είναι ένα μάθημα για μένα. Τα παιδιά σε κάνουν να νιώθεις πιο υπεύθυνος. Δεν σκέφτομαι την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, είναι δύσκολο, γιατί εγώ και ο άντρας μου δεν έχουμε βοήθεια στο μεγάλωμα της κόρης μας».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.