Πάτρικ Ντέμπσι: Είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2023 σύμφωνα με το People

Πάτρικ Ντέμπσι: Είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2023 σύμφωνα με το People

«Σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα να βρεθώ ποτέ σε αυτή τη θέση» δήλωσε ο Ντέρεκ του «Grey's Anatomy»

opio_seksi_antras3
Σχεδόν 20 χρόνια από το ντεμπούτο του στη σειρά «Grey's Anatomy» του ABC ως ο νευροχειρούργος Ντέρεκ , η γοητεία του Πάτρικ Ντέμπσι παραμένει και σύμφωνα με το People επικρατεί.

Το περιοδικό τον ανακήρυξε ως τον πιο σέξι άνδρα για το 2023 (Sexiest Man Alive), μια εξέλιξη που ο ίδιος δεν περίμενε.

Μετά το σχετικό δημοσίευμα του People, ο 57χρονος Ντέμπσι είπε: «Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου. Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση και σίγουρα ο εγωισμός μου "φουσκώνει" λίγο, αλλά μου δίνει το βήμα να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό».

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο ηθοποιός σοκαρίστηκε μόλις έμαθε τα νέα. «Σοκαρίστηκα τελείως και μετά άρχισα να γελάω, σαν να πρόκειται για αστείο, σωστά; Το είχα ξεχάσει τελείως και δεν είχα καν σκεφτεί ποτέ να βρεθώ σε αυτή τη θέση».

Tο 2022 ο ίδιος τίτλος πήγε στον Κρις Έβανς και μάλιστα, ο ηθοποιός είχε γίνει viral με τη δήλωσή του, λίγο αφότου το έμαθε, καθώς είχε πει: «Η μαμά μου θα χαρεί πολύ».


O Πάτρικ Ντέμπσι
Γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου 1966 στο Lewiston στις ΗΠΑ, ο Ντέμπσι συστήθηκε στο ευρύ κοινό για τον ρόλο του ως Dr. Derek Shepherd, γνωστός και ως «McDreamy», στην επιτυχημένη και μακρόχρονη ιατρική δραματική σειρά «Grey's Anatomy». Η ερμηνεία του γοητευτικού νευροχειρουργού τον έκανε αγαπητό στο κοινό παγκοσμίως και όταν χρειάστηκε να αποχωρίσει από τη σειρά, επειδή ο χαρακτήρας του πέθανε, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.
87Sdi71psfapOplSuLl45CnmWyt
Κλείσιμο

Η καριέρα του Ντέμπσι ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980 με εμφανίσεις σε ταινίες όπως το «Can't Buy Me Love» και το «Loverboy». Αργότερα πρωταγωνίστησε σε διάφορες ταινίες, όπως οι «Enchanted», «Sweet Home Alabama» και «Made of Honor».

Εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο, ο Πάτρικ Ντέμπσι έχει πάθος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Έχει λάβει μέρος σε διάφορες επαγγελματικές διοργανώσεις αγώνων.

Πέρα από την καριέρα του στον τομέα της ψυχαγωγίας, είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του δράσεις, ιδίως στον τομέα της έρευνας για τον καρκίνο και της υποστήριξης των ασθενών.



Ειδήσεις σήμερα:

Διπλή τραγωδία σε Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης - Νεκροί 39χρονος και 38χρονος σε τροχαία

Βίντεο: Κρουαζιέρα του τρόμου για 1000 επιβάτες στον Βισκαϊκό κόλπο - «Θαύμα που επιζήσαμε όλοι»

Πτήση με μαχητικό F-16: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα είδα και όσα έζησα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης