Κρις Έβανς: Είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2022 και θέλει να κάνει οικογένεια - «Η μαμά μου θα χαρεί πολύ»

Κρις Έβανς: Είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2022 και θέλει να κάνει οικογένεια - «Η μαμά μου θα χαρεί πολύ»

«Ενθουσιασμένος» ο 41χρονος ηθοποιός από τη διάκριση που του χάρισε το περιοδικό People - «Είναι κάτι που καθώς θα γερνάω, θα μπορώ να κοιτάζω πίσω και να λέω "θυμάμαι τότε..."», είπε

chriss_evans_xr
Αν πριν από χρόνια έλεγε κάποιος στον Κρις Έβανς ότι το 2022 θα ανακηρυσσόταν ο πιο σέξι άνδρας, ο ίδιος θα ήταν «πολύ ενθουσιασμένος». Σύμφωνα με το περιοδικό «People» ο 41χρονος ηθοποιός είναι ο πιο σέξι εν ζωή άνδρας για τη χρονιά που φεύγει.

«Η μαμά μου θα χαρεί πολύ», είπε ο ηθοποιός στις πρώτες του δηλώσεις για να συνεχίσει: «Είναι περήφανη για ό,τι κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί πραγματικά να καυχηθεί».

People_Evans

Τι είναι σέξι για τον Κρις Έβανς
Είναι μια ηλιόλουστη φθινοπωρινή μέρα σε ένα αγρόκτημα έξω από την Ατλάντα, όπου ο Έβανς κάθεται μπροστά στο τζάκι μιας όμορφης αγροικίας. Αν και φαίνεται να έχει κατανοήσει πλήρως τη συγκεκριμένη αποστολή, ντυμένος με ένα άνετο πλεκτό πουλόβερ και τζιν, ο γεννημένος στη Βοστόνη μάλλον θα προτιμούσε να πηδήξει στο εν λόγω τζάκι παρά να μιλήσει για το ότι είναι σέξι.

«Το όλο θέμα είναι δύσκολο να σου πάρουν συνέντευξη», λέει γελώντας. «Νιώθω σαν μια περίεργη μορφή ταπεινής καυχησιολογίας».

Ο πρωταγωνιστής του Gray Man προετοιμάζεται επίσης για το «κάζο» που θα κάνουν οι κολλητοί του.

«Πραγματικά αυτό θα είναι απλώς ένα σημείο εκφοβισμού», αστειεύεται. «Είμαι έτοιμος για... παρενόχληση».

Ανεξάρτητα από αυτό, η μητέρα του Λίζα είναι ενθουσιασμένη με τα νέα. «Δεν εκπλήσσομαι καθόλου», λέει στο People. «Η οικογένειά μας είναι ξετρελαμένη».

Κλείσιμο
Γνωστός για τον ρόλο του υπερήρωα «Captain America», ο Έβανς είναι «μπαμπάς» ενός σκύλου και είναι πολύ πιο άνετος να μιλάει για την καριέρα του, η οποία έχει πάρει φωτιά την τελευταία δεκαετία.



Μόνο φέτος, πρωταγωνίστησε στην ταινία Lightyear της Pixar, στο Gray Man του Netflix και γύρισε τρεις νέες ταινίες, μεταξύ των οποίων και το Ghosted του 2023 για το AppleTV+, στο οποίο είναι και παραγωγός, ενώ εξακολουθεί επίσης να συνδιοικεί το A Starting Point.

Ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής
Ο Έβανς προσπαθεί να θέσει ως προτεραιότητα μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο σπίτι και με την οικογένειά του στη Βοστόνη.

«Όταν πρόκειται να αναζητήσω τους ανθρώπους που υποδύομαι, είναι περισσότερο θέμα του πού γυρίζεται η ταινία», λέει. «Είμαι πολύ μεγάλος για να ζω με μια βαλίτσα στο χέρι για έξι μήνες και έχω κατασταλάξει σε μια πιο ωραία φάση όπου είμαι απλά χαρούμενος που βρίσκομαι στο σπίτι μου».

Σκέφτεται επίσης πολύ περισσότερο το μέλλον του εκτός της υποκριτικής - ένα μέλλον που περιλαμβάνει γάμο και πατρότητα.

«Αυτό είναι κάτι που θέλω οπωσδήποτε», λέει. Απλά μην περιμένετε να μιλήσει πολύ γι' αυτό όταν συμβεί: «Κάποια πράγματα τα θέλεις μόνο για σένα ή μόνο για την οικογένειά μου και τους φίλους μου».

Είκοσι δύο χρόνια μετά την έναρξη της καριέρας του, ο Έβανς παραδέχεται ότι είναι έτοιμος να κατεβάσει λίγο τους ρυθμούς.

«Η πιο ευχάριστη πτυχή της καριέρας μου αυτή τη στιγμή είναι να νιώθω αρκετά ασφαλής ώστε να πάρω το πόδι μου από το γκάζι», λέει. «Αισθάνομαι ότι έχω λίγη περισσότερη ελευθερία για να πάρω χρόνο μακριά από τη βιομηχανία και να εξακολουθώ να βρίσκω έργα που θα ικανοποιούν τη δημιουργική μου όρεξη όταν επιστρέψω».

Επιστροφή στη Βοστόνη
Και δεδομένου όλου του χρόνου που περνάει στη γενέτειρά του και γύρω από αυτήν, τι πιστεύει ότι είναι το πιο σέξι πράγμα στη Βοστόνη;

«Τόση πολλή ιστορία εκεί! Λατρεύω την προφορά. Για μένα, η προφορά είναι το σπίτι μου», λέει. «Λατρεύω τον καιρό. Οι εποχές, οι αθλητικές ομάδες. Αλλά το πιο σέξι πράγμα στη Βοστόνη... ίσως τα πανεπιστήμιά μας. Έχουμε πολλά καλά σχολεία. Ας βάλουμε την παιδεία στο παιχνίδι, αυτό είναι πολύ σέξι».

Απλά μην του ζητήσετε να χρησιμοποιήσει τη λέξη «σέξι» σε μια πρόταση για τον εαυτό του. Και παρόλο που δεν αισθάνεται ακόμα αρκετά άνετα με αυτό, σε χρόνια από τώρα θα αναπολεί τον τίτλο με αγάπη.

«Είναι κάτι που καθώς θα γερνάω και θα κρεμάω θα μπορώ να κοιτάζω πίσω και να λέω "θυμάμαι τότε..."», λέει. «Είμαι τυχερός που βρίσκομαι στη συζήτηση με οποιαδήποτε ιδιότητα».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Επιμένει για εκλογές στο τέλος της 4ετίας και «πετάει το γάντι» στον Τσίπρα για πρόταση μομφής


Ο Τόλης Παπαδημητρίου παίζει, γράφει, σκηνοθετεί, τραγουδάει


«Μια ζωή μέσα στους δρόμους»: Η νέα εκτέλεση της λαϊκής επιτυχίας από τον Μπάμπη Στόκα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης