Ted Lassο: Έγινε κούκλα Barbie

Ted Lassο: Έγινε κούκλα Barbie

Δύο ακόμη χαρακτήρες από τη διάσημη κωμική σειρά απέκτησαν τις δικές τους πλαστικές κούκλες

ted-lasso-barbie
Οι Ted Lasso, Rebecca Walton, και Keeley Jones μπαίνουν στον κόσμο της Barbie.

Η Mattel και η Warner Bros. παρουσίασαν την Τρίτη 24 Oκτωβρίου μια νέα σειρά από κούκλες Barbie, με τρεις αγαπημένους χαρακτήρες από την αθλητική κωμική σειρά, «Ted Lasso», στο Apple TV+.

Κλείσιμο
Η συλλογή «Ted Lasso x Barbie» (διαθέσιμη τώρα στο κατάστημα Mattel) έχει ως επικεφαλής τον ίδιο τον Ted, τον αισιόδοξο προπονητή ποδοσφαίρου που υποδύεται στην οθόνη ο Τζέισον Σουντέκις. Η έκδοση της κούκλας αποτυπώνει το χαρακτηριστικό μουστάκι του και τη φόρμα AFC Richmond, με αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου, σφυρίχτρα και μπάλα ποδοσφαίρου.
barbie_-_lasso

Όσο για την ιδιοκτήτρια της AFC Richmond, Rebecca, την οποία υποδύεται στη σειρά η Χάνα Γουάντιγχαμ, είναι πάντα κομψή, ακόμη και σε μορφή κούκλας. Η Barbie της φοράει σαμπανιζέ σατέν μπλούζα, μαύρο παντελόνι και κομψά στιλέτο. Και φυσικά η εμφάνισή της δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια κομψή τσάντα.
barbie_-_lasso_2

Τέλος, η μικροσκοπική εκδοχή της Keeley της Tζούνο Τεμπλ φοράει ένα φωτεινό ροζ μίντι φόρεμά, τις χρυσές γόβες, τη μαύρη κάπα από ψεύτικη γούνα και την ψηλή αλογοουρά της.
barbie_-_lasso_3

Η συνεργασία ακολουθεί την τεράστια επιτυχία της ταινίας «Barbie» των Γκρέτα Γκέργουικ και Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία ενθουσίασε κριτικούς και θεατές και ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office τον Αύγουστο. Η Mattel έχει πολλά ακόμη κινηματογραφικά σχέδια υπό ανάπτυξη που βασίζονται σε γνωστές μάρκες της, όπως οι ταινίες «Polly Pocket» και «Barney».

Εντωμεταξύ, το «Ted Lasso» ολοκλήρωσε την τρίτη -και ενδεχομένως τελευταία- σεζόν του τον Μάιο. Αν και η πόρτα δεν έχει κλείσει πλήρως για περαιτέρω σεζόν ή spinoff projects, ο Σουντέκις δήλωσε ότι η ιστορία της σειράς «έχει τελειώσει», προσθέτοντας: «Ακούγεται σαν μια τόσο πολιτική απάντηση, αλλά είναι η αλήθεια. Σχεδιάσαμε μόνο αυτές τις τρεις [σεζόν], και μετά αυτό το πράγμα έγινε αυτό το μεγάλο παλιό πράγμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίζεται ότι αποκάλυψε την ταυτότητα του εκπροσώπου της Χαμάς

Μεταμνημονιακοί έπαινοι από Λαγκάρντ: Oι Έλληνες έφεραν τα πάνω - κάτω με τεράστια προσπάθεια


Χατζηδάκης για Αirbnb: ΦΠΑ και άλλα μέτρα για όσους νοικιάζουν πάνω από τρία ακίνητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης