Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίζεται ότι αποκάλυψε την ταυτότητα του εκπροσώπου της Χαμάς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίζεται ότι αποκάλυψε την ταυτότητα του εκπροσώπου της Χαμάς

Έχεις αποκαλυφθεί, τονίζει σε ανάρτηση  ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού για τα αραβικά μέσα ενημέρωσης

abu-obaida
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ο Αμπού Ομπάιντα, ο εκπρόσωπος της Χαμάς, είναι ένας άνδρας που ονομάζεται Χουντχαϊφα Καχλούτ. Ο ισραηλινός στρατός δημοσιεύει ένα σύντομο βίντεο που αποκαλύπτει το πρόσωπό του χρησιμοποιώντας ψηφιακή τεχνολογία.

Δείτε το βίντεο:
«Αυτός είναι ο Χουντχαϊφα Καχλούτ ο οποίος κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Αμπού Ομπάιντα και πίσω από το κόκκινο κεφιγιέ του, ακριβώς όπως η Χαμάς κρύβεται πίσω από πολιτικά κτήρια για να εκτοξεύσει ρουκέτες προς το Ισραήλ» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) για τα αραβικά μέσα ενημέρωσης, Avichay Adraee.

«Αυτός και άλλοι ηγέτες της Χαμάς-ISIS αρέσκονται να κρύβονται μέσα σε σήραγγες και πίσω από γυναίκες και παιδιά, καθώς και πίσω από μάσκες και σκιές. Χουντχαϊφα Καχλούτ, έχεις αποκαλυφθεί. Ήρθε η ώρα να πέσει η κάλυψη» προσθέτει στην ανάρτηση.

Κλείσιμο
Ο ισραηλινός στρατός έχει ήδη ισχυριστεί ότι αποκάλυψε την ταυτότητα του Αμπού Ομπάιντα μία φορά στο παρελθόν - το 2014 - οπότε η απόφαση να το κάνουν ξανά ίσως είναι μία έμμεση απειλή εναντίον του, σχολιάζουν οι Times of Israel.

Ειδήσεις σήμερα:

«Μπορεί να ήταν άρρωστη αλλά είχε όρεξη για ζωή», λένε γείτονες της 42χρονης που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες από το σημείο που έπεσε η 43χρονη μητέρα στην Καλαμάτα - «Τίναζε ένα χαλί προτού βρεθεί στο κενό» λένε μάρτυρες


Ήρθη η ασυλία Πολάκη: Αν δικαιωθώ δικαστικά, να παραιτηθεί ο Μαντάς – Πλεύρης: Αν δικαιωθεί ο Μαντάς θα παραιτηθείτε;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης