Κώστας Χατζής: Τα παιδιά μου ήταν 4 χρόνια φυλακή, είναι αντιρρησίες συνειδήσεως γιατί είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά

Κώστας Χατζής: Τα παιδιά μου ήταν 4 χρόνια φυλακή, είναι αντιρρησίες συνειδήσεως γιατί είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά

Τότε, ήρθαν και μου είπαν ότι θα έπαιρνα για 3-4 συναυλίες 40 εκατομμύρια και λέω ούτε ο Φρανκ Σινάτρα να ήμουν, είπε - Δείτε βίντεο από τη συνέντευξή του

xatzis_martyresiexwba
Ο Κώστας Χατζής μίλησε για τον ρατσισμό που βίωσε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Σε μια κοινή συνέντευξη στο «2night Show» με τον Γιώργο Κατσαρό, ο μεγάλος τραγουδοποιός-ερμηνευτής θυμήθηκε όσα τον πλήγωσαν και όσους τον αδίκησαν στον χώρο της μουσικής, λόγω της καταγωγής του, αλλά και την περίοδο που άρχισε να γνωρίζει τη μεγάλη επιτυχία του.

Αναφερόμενος και στα παιδιά του, αποκάλυψε ένα γεγονός. Είπε συγκεκριμένα: «Εμένα τα παιδιά μου ήταν φυλακή για 4 χρόνια γιατί είναι αντιρρησίες συνειδήσεως, που είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά. Ήρθαν και μου είπαν ότι θα έπαιρνα για 3-4 συναυλίες 40 εκατομμύρια και λέω ούτε ο Φρανκ Σινάτρα να ήμουν. Πέρασαν 4 μήνες και έγραψαν οι εφημερίδες ότι η απατεωνιά του τάδε υπουργείου έκανε αυτό και οι τραγουδιστές ήταν αυτό. Αν το διάβαζαν αυτό τα παιδιά μου; Το φαντάζεσαι; Γιατί έπεσα και σε δυσμένεια και σου λέει ότι ο πατέρας μου μας έλεγε τόσα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwhc6nbnrw01)

Στη συνέχεια, ο ίδιος τόνισε: «Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορώ να τα πω. Ας φέρουμε ένα παράδειγμα, όλοι έπαιρναν 100 και εγώ έπαιρνα 20 και είχα μάνα, πατέρα και η οικογένεια. Δεν είναι αυτό ένα μήνυμα γιατί αυτό βγαίνει ότι είμαι ο καλός άνθρωπος, καλλιτέχνης. Δεν είναι σωστό. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwh9sa3qmd2h)

Ο Κώστας Χατζής ανέφερε επίσης: «Για να τρώμε ένα πιάτο φαγητό, όταν κατέβηκα στην Αθήνα έκανα τον ξένο και με παρουσίαζαν ξένο. Πότε ήμουν Βραζιλιάνος, πότε Σπανιόλος. Έρχομαι από την Λιβαδειά» και στη συνέχεια δήλωσε:

«Ένιωσα ότι είμαι περιθωριακός από παιδί από το σχολείο. Έχω τεκμηριωμένα επιχειρήματα πως αν στην υδρόγειο υπάρχουν 2-3 λαοί που ξεχωρίζουν, είναι οι Έλληνες, είναι καταπληκτικός λαός, αλλά δεν είχε ποτέ παιδεία από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα… Εγώ σαν γύφτος ξέρω μέρος της δημοκρατίας. Αν ρωτήσεις έναν Έλληνα δεν το ξέρει. Να το ξέρει ο γύφτος και να μην το ξέρει ο Έλληνας; Δεν είναι τρομακτικό;».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwh9t7i5sxc9)

Όσο για τον λόγο που ποτέ δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό, ο Κώστας Χατζής σχολίασε: «Έγιναν προσπάθειες για να πάω στο εξωτερικό όμως δεν ήθελα να είμαι σε ένα αεροπλάνο για να βγάλω λεφτά. Οι Έλληνες με έβγαλαν και με δέχτηκαν». 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwh9sicivxpl)

Αργότερα, ο Γιώργος Κατσαρός θυμήθηκε: «Την πρώτη φορά που έβαλα τον Κώστα Χατζή να τραγουδήσει σε συναυλία, είχε τρακ. Ήταν ένα θέατρο γεμάτο και στην πρώτη σειρά καθόταν ο Μάνος Χατζιδάκις. Τον βλέπω να κρατιέται. Κατεβαίνω, του πιάνω τα χέρια, γυρίζω και αυτό ήταν», με τον Κώστα Χατζή να συμπληρώνει: «Ήταν τρομακτικό για μένα που είχε τόσο κόσμο. Με κοίταξε με αυτό το βλέμμα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μου φέρθηκε έτσι».


Ειδήσεις σήμερα:

Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Οι στοές της Γάζας και τα ένοχα μυστικά τους

ΣΥΡΙΖΑ: Σταθάκης, Ξανθός και 115 στελέχη από την Κρήτη υπογράφουν κείμενο εναντίον Κασσελάκη

Αirbnb: Υπό έξωση σε όλο τον κόσμο - Μέτρα και στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης