Κώστας Χατζής: «Μου είχαν απαγορεύσει τραγούδια, το 1968 μου επέτρεψαν να ξανατραγουδήσω»

Κώστας Χατζής: «Μου είχαν απαγορεύσει τραγούδια, το 1968 μου επέτρεψαν να ξανατραγουδήσω»

«Στην οδό Φλέσσα στην άκρη ήταν η Παλιά Αθήνα όπου τραγουδούσε η Μαρινέλλα, έτσι έγινε η πρώτη μας γνωριμία» δήλωσε ο τραγουδιστής

kostas_xatzis__1_
Ο Κώστας Χατζής μίλησε για τις μεγάλες του μουσικές επιτυχίες με αφορμή την επερχόμενη συναυλία του στο Ηρώδειο, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε: «Με είχαν απαγορεύσει και τραγούδια που έστελνα στην προεδρία τα απαγόρευαν. Το 1968 μου επέτρεψαν να ξανατραγουδήσω στην οδό Φλέσσα και στην άκρη ήταν η Παλιά Αθήνα όπου τραγουδούσε η Μαρινέλλα. Όταν είχε διάλειμμα, φορούσε μια ρόμπα μαζί με την Ζώκα τη χορεύτρια και ερχόντουσαν και με άκουγαν. Έτσι έγινε και η γνωριμία μας».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvw9pm00r73d)

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είπαμε λοιπόν να κάνουμε μια δουλειά μαζί και το αποτέλεσμα ήταν να έχει αυτή την ωραία επιτυχία με το κομμάτι… Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει».

Έπειτα, δήλωσε ο Κώστας Χατζής: «Μετά το Ρεσιτάλ ήταν να κάνω μια δουλειά με την Ελπίδα και τον Δάκη. Τότε λοιπόν έγραψα για την Ελπίδα τραγούδια μαζί με τον Δάκη. Πριν όμως ήθελα να βάλω να τραγουδήσουν λαϊκοί τραγουδιστές γιατί δούλεψα με λαϊκούς τραγουδιστές. Δεν τραγουδούσα αλλά συνόδευα. Είδα ότι τον Δάκης και την Ελπίδα τους ακολουθούν οι νέοι και σκέφτηκα ότι με αυτούς θα μπορούσα να περάσω τα τραγούδια στους νέους. Και πραγματικά έτσι έγινε».

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρυμπόμπη: Ένοπλη ληστεία με θύμα πλαστικό χειρουργό

Αχιλλέας Μπέος: «Τελείωσε! Καλή συνέχεια!» - Ζήτησε και συγγνώμη ο Βολιώτης που τον έβρισε και έφαγε χαστούκι

Συμβούλιο της Επικρατείας: Ακόμη στα δικαστήρια ο φόνος Χορευτάκη από τον Λαγουδάκη το 2008 - Αποφυλακίστηκε παρανόμως ο δράστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης