Rick and Morty: Ο δημιουργός της σειράς κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση

Rick and Morty: Ο δημιουργός της σειράς κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση

11 γυναίκες τον κατηγορούν ότι τις κακοποίησε ή τις παρενόχλησε μέσω μηνυμάτων - 3 από αυτές ήταν ανήλικες

rick-and-morty__1_
Μπορεί ο συνδημιουργός της δημοφιλούς σειράς «Rick and Morty» να αθωώθηκε από τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο αντιμετωπίζει μια νέα καταγγελία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του NBC, ο Τζάστιν Ρόιλαντ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών, συμπεριλαμβανομένων ανηλίκων.

Την τελευταία φορά που ο Ρόιλαντ ήρθε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, οι κατηγορίες εις βάρος του αποσύρθηκαν, λόγω «έλλειψης επαρκών αποδεικτικών στοιχείων».

Τώρα όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, 11 γυναίκες κατηγορούν τον δημιουργό για κακοποίηση και παρενόχληση μέσω μηνυμάτων, μεταξύ του 2014 και του 2022.

Κλείσιμο
Εννέα από τις έντεκα γυναίκες ισχυρίζονται ότι ο Ρόιλαντ ήταν εκείνος που πήγε τις συζητήσεις τους στο σεξουαλικό, ενώ τρεις από αυτές δήλωσαν πως ήταν μόλις 16 ετών, όταν ξεκίνησαν όλα.

Το NBC αναφέρει πως έχει στην κατοχή του υλικό, όπως φωτογραφίες, βίντεο, αναρτήσεις στα social media, email και αποδείξεις αεροπορικών εισιτηρίων και Uber, που σχετίζονται με το θέμα και αποδεικνύουν την κακοποιητική συμπεριφορά του Ρόιλαντ.

Μια γυναίκα υποστήριξε πως ο δημιουργός την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ, παρά την άρνησή της, ενώ μια άλλη πως την εκμεταλλεύτηκε, καθώς θυμάται να συνευρέθηκε μαζί του, ενώ είχε πιει αλκοόλ. Ισχυρίζεται πως η εμπειρία αυτή την άφησε ψυχικά τραυματισμένη.

Μέχρι στιγμής, ο Ρόιλαντ δεν έχει κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος.

Ειδήσεις σήμερα

Παππάς υπέρ Κασσελάκη: «Ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου, θα ενθαρρύνω την εκλογή του»

Το μυστήριο με τους 6 κλεμμένους πίνακες της Ελαιουργικής, αξίας εκατ. ευρώ! Το πάρτι που έφερε το λουκέτο στον μεγαλύτερο συνεταιρισμό

Η σφιχτή αγκαλιά μιας 38χρονης μητέρας με τον έφηβο γιο της που «δίχασε» τα social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης