Μητέρα για πρώτη φορά θα γίνει η Γιούλικα Σκαφιδά σε λίγο καιρό, όπως ανακοίνωσε με ανάρτηση και φωτογραφίες της στο Instagram.
Το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram δύο φωτογραφίες της, δείχνοντας την ίδια να ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κρατώντας τα πόδια του σκύλου της.
Στο δεύτερο στιγμιότυπο, εμφανίζεται και πάλι η ίδια να κρατά στα χέρια της το υπερηχογράφημα του μωρού.
Δείτε τις φωτογραφίες
Τις φωτογραφίες συνόδευσε με ένα μήνυμα.
«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.
Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα» έγραψε η Γιουλίκα Σκαφιδά.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.