Η Ζέτα Δούκα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σχετικά με τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός εξήγησε πόσο σημαντική είναι η φύση, ενώ τόνισε πως στο τέλος θα μας αφανίσει όλους.
Συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με την ίδια να ποζάρει σε ένα καταπράσινο τοπίο.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Η φύση, τα δέντρα, η θάλασσα, όλα τα ζωντανά πλάσματα, είναι οι ρίζες μας. Όλοι προερχόμαστε από το ίδιο κύτταρο. Κι όλοι θα αφανιστούμε με τον ίδιο τρόπο. Και οι εμπρηστές. Και οι έχοντες συμφέροντα πάσης φύσεως. Και αυτοί που νίπτουν τας χείρας τους για να γλιτώσουν πρόσκαιρα τη τιμωρία. Και οι μικρόνοες που θεωρούν εαυτούς άτρωτους και υπεράνω».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτή η γη θα μπορούσε να μας θρέψει εάν ζούσαμε αρμονικά. Τώρα όμως θα μας αφανίσει. Όλους! Χωρίς καμία εξαίρεση».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.