Ο Ντόναλντ Τραμπ μεταφόρτωσε χθες Πέμπτη στο X (το πρώην Twitter) την ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη σύλληψή του στο κρατητήριο του δικαστηρίου της κομητείας Φούλτον στην Ατλάντα, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης αυτόν έπειτα από δυο χρόνια και πλέον.
Ο πρώην πρόεδρος είχε να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης από τον Ιανουάριο του 2021, μερικές ημέρες μετά την επίθεση οπαδών του στο ομοσπονδιακό Καπιτώλιο.
Στο τελευταίο tweet του ο Τραμπ στις 8 Ιανουαρίου του 2021 είχε γράψει: «Σε όλους όσους ρωτούν, δεν θα πάω στην ορκομωσία στις 20 Ιανουαρίου», αναφερόμενος στην ορκομωσία του Τζο Μπάιντεν ως 46ος Προέδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
To all of those who have asked, I will not be going to the Inauguration on January 20th.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.