Μια εξομολόγηση για την κόρη της έκανε η Ελεονώρα Μελέτη με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram. Η παρουσιάστρια, που ετοιμάζεται να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει ακόμα τις διακοπές μαζί με την οικογένειά της.
Το απόγευμα της Παρασκευής 18 Αυγούστου, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη της, την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό κείμενο.
«Tη κοιτάω μωρέ και σκέφτομαι… σκέφτομαι το χθες, το αύριο, το πως θα ήταν αν δεν υπήρχε. Τον πρώτο καιρό και τα δύσκολα συναισθήματα, τα αλλά συναισθήματα, τα πρωτόγνωρα. Τις αγωνίες, τις φοβίες που απέκτησα και δεν είχα παλιά, το κορίτσι που ήμουν, αυτή που έγινα κ αυτή στην οποία προσδοκώ να εξελιχθώ. Τη κοιτάω και σκέφτομαι πόση δύναμη έχει, πόση επιρροή, που κατάφερε να με αλλάξει και που το πετυχαίνει ακόμα μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ…», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ελεονώρα Μελέτη.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.