Σπύρος Φωκάς: Η πρώτη του φωτογραφία μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Σπύρος Φωκάς: Η πρώτη του φωτογραφία μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η σύζυγός του ενημερώνει συνεχώς τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του

spiros-fokas__1_
Ο Σπύρος Φωκάς μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, στη χολή.

Ο γνωστός ηθοποιός πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, με τη σύζυγό του, Λίλιαν Φωκά να μη λείπει λεπτό από το πλευρό του.

Η ίδια ενημερώνει συνεχώς, το κοινό του μέσα από τα social media, ενώ δημοσίευσε επίσης, την πρώτη φωτογραφία του Σπύρου Φωκά, μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο.


Κλείσιμο

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Espresso, περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που έζησαν, εξηγώντας πως «δεν υπάρχει ζωή για εκείνη χωρίς τον σύζυγό της».

«Δεν υπάρχει ζωή για μένα χωρίς τον Σπύρο. Για μένα ο Σπύρος είναι τα πάντα. Ποτέ δεν υπήρξε φτωχός. Είναι τόσο πλούσιος στην καρδιά και στο μυαλό, που στα μάτια μου φαντάζει αδαμαντωρυχείο. Μέσα του είναι ένα κομμάτι μάλαμα. Είναι το χρυσάφι μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο αγχωμένη για την περιπέτειά του και για αυτό ευθύνεται η ασφάλεια που την έκαναν να νιώσει οι γιατροί.

«Εγώ ήμουν πολύ καλύτερα ψυχολογικά από τις προηγούμενες φορές, που είχαμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα περιστατικά με την υγεία του. Ίσως, γιατί η ασφάλεια που είχαμε σε αυτό το μεγάλο ιατρικό κέντρο με όλους τους ιατρούς να είναι από πάνω μας, μας δημιούργησε αυτό το θετικό κλίμα», εξήγησε.

Τέλος, μιλώντας για την κόρη της, ανέφερε πως εκείνη είναι αυτή που τους στέλνει λεφτά για να μπορέσουν να ζήσουν αξιοπρεπώς.

«Ήταν περίπου 7 ετών η Κωνσταντίνα, όταν άρχισε μια μέρα να μου ζητάει διάφορα πράγματα που κόστιζαν αρκετά χρήματα. Την κοίταξα, θυμάμαι, βαθιά μέσα στα μάτια και της λέω "θα πάμε στο Πεδίον του Άρεως να κάνουμε και μια άλλη δουλειά". Πηγαίνουμε, καθόμαστε σε ένα παγκάκι, της δίνω ημερολόγια και της λέω "πάμε τώρα να δεις πώς δουλεύω τα πρωινά για να μπορείς εσύ να έχεις όσα μου ζητάς". Και αρχίσαμε να πουλάμε μαζί ημερολόγια. Νομίζω αυτό ήταν το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που έχω δώσει», περιέγραψε.

«Η Κωνσταντίνα μεγάλωσε, απέκτησε τρία πτυχία, πήγε και σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία στο Λος Άντζελες και με τα λεφτά που βγάζει, στέλνει και σε εμένα με τον Σπύρο για να μπορέσουμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Τις ελεύθερες ώρες της ξέρεις τι κάνει εκεί; Delivery με αυτοκίνητο σε όλα τα σπίτια», πρόσθεσε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης