Μαρία Ηλιάκη - Νικόλας Ράπτης: Μεταμορφώθηκαν σε Λύτρα και Καραφώτη για να πουν το «Μίλα μου»

Μαρία Ηλιάκη - Νικόλας Ράπτης: Μεταμορφώθηκαν σε Λύτρα και Καραφώτη για να πουν το «Μίλα μου»

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο με τον ραδιοφωνικό παραγωγό και την παρουσιάστρια

iliaki_raptis83
Η εμφάνιση του Κώστα Καραφώτη και της Μάρως Λύτρα στο Fame Story 2 έρχεται ξανά στο προσκήνιο με αφορμή την επιστροφή του μουσικού talent show στην τηλεόραση.

Με αφορμή το παραπάνω, ο Νικόλας Ράπτης και η Μαρία Ηλιάκη αναβίωσαν την εμφάνιση του πρώην ζευγαριού που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον 17 χρόνια πριν.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και η παρουσιάστρια «μεταμορφώθηκαν» σε Κώστα Καραφώτη και Μάρω Λύτρα και προσπάθησαν να τους αναπαραστήσουν, υπό τον αυθεντικό ήχο του σόου τους.

Το χιουμοριστικό κλιπ αναρτήθηκε μέσα από τα social media της Μαρίας Ηλιάκη.

Κλείσιμο


Με αφορμή και πάλι το ANT1 Flashback, ο Κώστας Καραφώτης έκανε μία αναδρομή στα παλιά, όταν συμμετείχε στο talent show. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Μάρω Λύτρα και τη σχέση τους, λέγοντας«Η καλύτερη στιγμή του Fame Story στο κομμάτι της ανάθεσης τραγουδιού, θα το πω εγώ γιατί κανένα άλλο τραγούδι δεν με ακολούθησε δισκογραφικά πέραν του ντουέτο με την Μάρω Λύτρα, ήταν το “Μίλα μου”. Αγαπήθηκε πάρα πολύ και έπαιξε πάρα πολύ στα ραδιόφωνα, κάτι το οποίο βέβαια εμείς δεν το ξέραμε τότε γιατί έπαιζε πάρα πολύ όσο εμείς ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Είχε κάνει όμως αίσθηση».

Δείτε το βίντεο

«Για το ειδύλλιο με την Μάρω και ότι άλλο υπήρξε στο παιχνίδι υπήρξε πολύς κόσμος που ταυτίστηκε με αυτό, πάρα πολύς κόσμος. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι όλο αυτό ήταν μια αλήθεια μας τότε. Σίγουρα όλο αυτό δεν ήταν κάτι το οποίο χρειάστηκε σχέδιο, δεν ήταν κάτι το οποίο χρειάστηκε προετοιμασία ή κάτι άλλο» είπε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης