Όλγα Κοτλιδά: «Θα ήθελα να πάω στο "My Style Rocks" ως κριτής»

Όλγα Κοτλιδά: «Θα ήθελα να πάω στο "My Style Rocks" ως κριτής»

«Έχω σκεφτεί την παρουσίαση κάποιας εκπομπής» συμπλήρωσε

olga-kotlida
Η νικήτρια του «My Style Rocks», Όλγα Κοτλιδά έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε τόσο στη συμμετοχή της στο βιντεοκλίπ της Αγγελικής Ηλιάδη, όσο και στην παρουσίαση κάποιας εκπομπής.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», η Όλγα Κοτλιδά δήλωσε αρχικά για το κομμάτι της Αγγελικής Ηλιάδη: «Με προσέγγισε για το κομμάτι του styling στο νέο της βίντεο, αλλά επειδή είναι ένα πλάσμα που έχει φαντασία και θέλει να φέρει κάτι διαφορετικό, μου προτείνει μια μέρα "θες να συμμετέχεις;". Ήταν κάτι που προέκυψε πολύ αυθόρμητα και είπα "ναι, γιατί όχι;"».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cug7eq88d3bd)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφορικά με την αντικατάσταση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο «My Style Rocks» είπε: «Είναι ένα πρόσωπο που έκανε την αίσθησή της, οπότε θα είναι δύσκολο να πω ποια θα φανταζόμουν ως αντικαταστάτρια. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ένα πρόσωπο που συνδέθηκε με το παιχνίδι, γιατί είναι πολυπράγμων και θα ήθελα να την ξαναδώ».

«Θα ήθελα να πάω στο My Style Rocks ως κριτής. Η τηλεόραση είναι ένα κομμάτι που μου ανοίχτηκε από το παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ», συμπλήρωσε.

Τέλος, για την παρουσίαση μιας εκπομπής, δήλωσε: «Έχω σκεφτεί την παρουσίαση κάποιας εκπομπής. Η τηλεόραση έχει πτυχές, όντας εκτός αυτού και ως στυλίστρια δεν είχα δουλέψει στην τηλεόραση και τη γνώρισα. Έχει πολλές πτυχές, με πολλές ευκαιρίες και φυσικά, θα το ήθελα».




Ειδήσεις σήμερα:

Το μήνυμα Μητσοτάκη με την επιλογή Χαρδαλιά - Διεργασίες για να μην βγει «στο αντάρτικο» ο Πατούλης

Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων - Ξανά στο τραπέζι η υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά

Από τροχαίο προκλήθηκε η φωτιά στη Χίο που απειλεί δύο χωριά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης