Εκλογές 2023: Ξέφυγε η Άντζυ Σαμίου, την ενόχλησε που ψήφισαν τα ΑμεΑ - Δείτε βίντεο

Εκλογές 2023: Ξέφυγε η Άντζυ Σαμίου, την ενόχλησε που ψήφισαν τα ΑμεΑ - Δείτε βίντεο

Απανωτές οι εμφανίσεις της στα κανάλια, μιλά για αδιανόητη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ξέφυγε η Άντζυ Σαμίου, την ενόχλησε που ψήφισαν τα ΑμεΑ
samiou
Τέλος δεν έχουν οι προσβλητικές ατάκες της πρώην τραγουδίστριας, Άντζυς Σαμίου για τους πολίτες που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις εκλογές αφού με αφοριστικό τρόπο τους κατηγορεί, ενώ την ίδια ώρα μιλά και ενάντια των ατόμων με ειδικές ανάγκες επειδή συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ALPHA και την εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα χαρακτήρισε αδιανόητο το ότι κέρδισε η Νέα Δημοκρατία με 20 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, και όπως είπε «εγώ ήμουν εκλογικός αντιπρόσωπος και είδα με τα μάτια μου κάποια πράγματα».

Στο σημείο εκείνο όμως συμπλήρωσε: «Είδα μαμάδες να φέρνουν ΑμεΑ και να ψηφίζουν εκείνοι για λογαριασμό τους. Και δεν εννοώ ότι δεν είναι αυτοί οι άνθρωποι ικανοί να ψηφίσουν. Εννοώ, ότι τους πήραν, τους έφεραν, μπήκαν σε όλο αυτό τον κόπο για να υπάρχουν ακόμη περισσότερα ψηφοδέλτια».

Συμπληρώνοντας δε, «χρέωσε» στα άτομα αυτά πως ψήφισαν Νέα Δημοκρατία αφού είπε πως «χρησιμοποιήθηκαν όλα τα μέσα για να πάρει περισσότερους [sic] ψήφους η Νέα Δημοκρατία»…

Δείτε το βίντεο:


Στην ίδια εκπομπή, η Άντζυ Σαμίου χαρακτήρισε «εντελως αψυχολογητο» το εκλογικό αποτέλεσμα προσθέτοντας «δεν το χωράει το μυαλό μου». «Για μένα ήταν δειλία να ρισκάρει τη στιγμή που του έχουν πιπιλίσει το μυαλό τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι που του παρουσιάζουν το άσπρο-μαύρο» πρόσθεσε η κυρία Σαμίου επιτιθέμενη και στα μέσα ενημέρωσης.

Συνεχίζοντας, δε, στο ίδιο μοτίβο, η Άντζυ Σαμίου, η οποία πολλάκις έχει τοποθετηθεί στα social media υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, όταν ρωτήθηκε για τις επόμενες εκλογές στην αρχή είπε ότι «δεν ξέρω αν μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να ελπίζω σε θαύματα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του» για να συμπληρώσει «δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο λαός».

Δείτε το βίντεο:


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csth0wt2racx)

Εν τω μεταξύ την ίδια στάση τήρησε η Άντζυ Σαμίου και στην επόμενη τηλεοπτική της παρουσία, στον ΑΝΤ1, όπου όταν ρωτήθηκε «γιατί κουνάτε το δάχτυλο στον κόσμο;» απάντησε «ο κόσμος αποφασίζει, ο κόσμος ρισκάρει, ο κόσμος ειναί υπεύθυνος για ό,τι έχουμε στη ζωή μας, με ποιον να τα βάλω;».

«Δεν έχω δικαιώμα να κρίνω τον κόσμο;» συνέχισε ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν κάνει αυτοκριτική ή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «σίγουρα θα κάναμε λάθη, μπορεί να είναι και επικοινωνιακά αν και "μανούλα" σε αυτο είναι ο κ. Μητσοτάκης».

Στο πλαίσιο αυτό συνέχισε ότι «σίγουρα ο κόσμος έχει παραπλανηθεί και τον έχουν τρομοκρατήσει ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει η καταστροφή» υποστηρίζοντας ότι «κόσμος που έχω μιλήσει μαζί του δεν έχει ιδέα για τα προγράμματα, ακούει μόνο τηλεόραση και αυτή είναι η προσλαμβάνουσά του».

Η αναφορά της στην επικοινωνία προκάλεσε και έναν έντονο διάλογο με τον Γιώργο Λιάγκα όταν ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε «επικοινωνιακό σφάλμα» ότι ο Αλέξης Τσίπρας μετακινείται με τζιπ, με την Άντζυ Σαμίου να του απαντά «θέλετε ο κ. Τσίπρας να μετακινείται με Γιούγκο;».

Ευτυχώς, πάντως, όταν ρωτήθηκε αν σέβεται το αποτέλεσμα των εκλογών η Άντζυ Σαμίου απάντησε «φυσικά και θα γίνει σεβαστό το αποτέλεσμα αλλά μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας και τη στεναχώρια μας».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csthixgm8oj5)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης