Εκλογές 2023, Άντζυ Σαμίου: Πήρε σβάρνα τα κανάλια και κατηγορεί τους πολίτες για «δειλία»

Εκλογές 2023, Άντζυ Σαμίου: Πήρε σβάρνα τα κανάλια και κατηγορεί τους πολίτες για «δειλία»

«Δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο λαός»... εκτίμησε η Άντζυ Σαμίου ενόψει και των δεύτερων εκλογών

samioy
Μετά τη «βαρύσημαντη» πολιτική ανάλυση της Κλέλιας Ρενέση, ήρθε το πρωί της Τρίτης η Άντζυ Σαμίου να συνεχίσει τις... πολιτικές αναλύσεις με την τραγουδίστρια να παίρνει σβάρνα τα κανάλια και να κάνει επίθεση στους πολίτες για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν στις εκλογές της Κυριακής.

Μιλώντας αρχικά στον Alpha, η Άντζυ Σαμίου χαρακτήρισε «εντελως αψυχολογητο» το εκλογικό αποτέλεσμα προσθέτοντας «δεν το χωράει το μυαλό μου».

«Για μένα ήταν δειλία να ρισκάρει τη στιγμή που του έχουν πιπιλίσει το μυαλό τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι που του παρουσιάζουν το άσπρο-μαύρο» πρόσθεσε η κυρία Σαμίου επιτιθέμενη και στα μέσα ενημέρωσης.

Συνεχίζοντας, δε, στο ίδιο μοτίβο, η Άντζυ Σαμίου, η οποία πολλάκις έχει τοποθετηθεί στα social media υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, όταν ρωτήθηκε για τις επόμενες εκλογές στην αρχή είπε ότι «δεν ξέρω αν μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να ελπίζω σε θαύματα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του» για να συμπληρώσει «δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο λαός»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csth0wt2racx)


Κλείσιμο
Την ίδια στάση τήρησε η Άντζυ Σαμίου και στην επόμενη τηλεοπτική της παρουσία, στον ΑΝΤ1, όπου όταν ρωτήθηκε «γιατί κουνάτε το δάχτυλο στον κόσμο;» απάντησε «ο κόσμος αποφασίζει, ο κόσμος ρισκάρει, ο κόσμος ειναί υπεύθυνος για ό,τι έχουμε στη ζωή μας, με ποιον να τα βάλω;».

«Δεν έχω δικαιώμα να κρίνω τον κόσμο;» συνέχισε ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν κάνει αυτοκριτική ή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «σίγουρα θα κάναμε λάθη, μπορεί να είναι και επικοινωνιακά αν και "μανούλα" σε αυτο είναι ο κ. Μητσοτάκης».

Στο πλαίσιο αυτό συνέχισε ότι «σίγουρα ο κόσμος έχει παραπλανηθεί και τον έχουν τρομοκρατήσει ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει η καταστροφή» υποστηρίζοντας ότι «κόσμος που έχω μιλήσει μαζί του δεν έχει ιδέα για τα προγράμματα, ακούει μόνο τηλεόραση και αυτή είναι η προσλαμβάνουσά του».

Η αναφορά της στην επικοινωνία προκάλεσε και έναν έντονο διάλογο με τον Γιώργο Λιάγκα όταν ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε «επικοινωνιακό σφάλμα» ότι ο Αλέξης Τσίπρας μετακινείται με τζιπ, με την Άντζυ Σαμίου να του απαντά «θέλετε ο κ. Τσίπρας να μετακινείται με Γιούγκο;».

Ευτυχώς, πάντως, όταν ρωτήθηκε αν σέβεται το αποτέλεσμα των εκλογών η Άντζυ Σαμίου απάντησε «φυσικά και θα γίνει σεβαστό το αποτέλεσμα αλλά μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας και τη στεναχώρια μας».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csthixgm8oj5)

Ειδήσεις σήμερα:

Ίδρυμα Αντενάουερ: Αυτοί είναι οι 3 λόγοι για την εκλογική επιτυχία του Μητσοτάκη

Ο μεγιστάνας που «μάχεται» με τον χρόνο, παίρνει αίμα από τον 17χρονο γιο του

«Γύπας Θεσσαλονίκης»... παλαιάς κοπής - Τι λέει θύμα του, από το οποίο πήρε 70.000 ευρώ

-------------

Εκλογές 2023

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης