Ελευθερία Ελευθερίου: «Πέρασα μια φάση στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας»
«Δεν μου έκανε πλέον, αίσθηση να φάω, δεν μου έδινε καθόλου ευχαρίστηση» πρόσθεσε
Η Ελευθερία Ελευθερίου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περίοδο που «φλέρταρε» με τη νευρική ανορεξία.
Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor All Star βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι εξήγησε αρχικά, πως ο λόγος που την οδήγησε εκεί ήταν κυρίως ψυχολογικός.
«Πέρασα ένα πρόβλημα. Ο λόγος ήταν ψυχολογικός, λόγω της δουλειάς πρέπει να είμαι πάντα fit. Είχα γίνει λίγο αυστηρή με τον εαυτό μου στην τροφή και πέρασα μια φάση στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας», είπε αρχικά.
«Δεν μου έκανε πλέον, αίσθηση να φάω, δεν μου έδινε καθόλου ευχαρίστηση, είχα γίνει και πάρα πολύ αντικοινωνική. Όταν βάζεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία του να μην τρως, πάντα απέφευγα να βγαίνω έξω με παρέες για να μην μπω στον πειρασμό να φάω. Όλο αυτό με είχε απομονώσει πάρα πολύ», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cshq7q269t4p)
Στη συνέχεια, εξήγησε πώς συνειδητοποίησε ότι κάτι πάει λάθος με τον οργανισμό της και ξεπέρασε το πρόβλημα.
«Κράτησε έναν χρόνο όλο αυτό. Μια μέρα σηκώθηκα και έδωσα ένα χαστούκι στον εαυτό μου, γιατί πλέον αντιλήφθηκα το κακό που κάνω εγώ στον εαυτό μου και ξεκίνησα να το δουλεύω πολύ με εμένα. Το ξεπέρασα», εξήγησε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Πλέον δεν είμαι αυστηρή, θα φάω τα πάντα. Προσέχω τη διατροφή μου, αλλά απολαμβάνω και τη ζωή μου. Το πέρασα σε μικρή ηλικία, στα 24, μετά τη Eurovision που είχαν αυξηθεί οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.