Η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην κατάψυξη ωαρίων, που έκανε πριν λίγο καιρό.
Όπως είπε στην εκπομπή «Ελένη», είχε δεχτεί αρνητική κριτική για την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν έναν χρόνο δημόσια.
«Ένιωσα αδικία πολλές φορές, είχαν ακουστεί τόσα για μένα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ καταστάσεις, ούτε το όνομα του πατέρα μου», είπε αρχικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csbqo0zydum1)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει μητέρα και δήλωσε πως στα 38 της, δεν έχει καταλήξει αν θέλει να κάνει παιδί.
«Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω παιδάκι ακόμα. Μπορεί να θελήσω να κάνω και με άλλον τρόπο, υπάρχει η παρένθετη μητέρα ή η υιοθεσία. Με το που έκανα την κατάψυξη ωαρίων, σκέφτηκα ότι μπορεί να αναλάβω την ευθύνη ενός παιδιού και χωρίς σύντροφο», δήλωσε.
Τέλος, ανέφερε πως αν έπαιρνε μια τέτοια απόφαση, ο πρώτος άνθρωπος που θα το έλεγε θα ήταν η αδερφή της. «Νιώθω πως αν γίνει, ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω θα είναι η αδερφή μου», είπε κλείνοντας.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.