Ράσελ Κρόου: Δήλωσε ότι ζηλεύει που δεν θα είναι στο σίκουελ του «Μονομάχου»

Ράσελ Κρόου: Δήλωσε ότι ζηλεύει που δεν θα είναι στο σίκουελ του «Μονομάχου»

Ο πρώην πρωταγωνιστής δεν θα συμμετέχει στο επερχόμενο φιλμ

RUSSEL_CROWE
Ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος υποδύθηκε τον Μάξιμο στην αρχική ταινία του «Gladiator» (Μονομάχος), μίλησε στο «Collider» για τα συναισθήματά του σχετικά με τη μελλοντική ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Ρίντλεϊ Σκοτ, που θα έχει ένα καστ με ονόματα όπως ο Ντένζελ Ουάσινγκτον, ο Πολ Μεσκάλ και ο Μπάρι Κίχαν.

O Ράσελ Κρόου γνωρίζει πως ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν αυτός που έφτιαξε την καριέρα του, συνεπώς δεν μπορεί παρά να «ζηλεύει ελαφρώς», όταν μαθαίνει ότι υπάρχει μια επερχόμενη συνέχεια στην οποία δεν συμμετέχει με κανέναν τρόπο.

Στο «The Jonathan Ross Show» ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε συναντήσεις με τον Ρίντλεϊ Σκοτ, αλλά ότι «δεν έχουν ουσιαστικά συζητήσει για το τι θα κάνει», καθώς ο ίδιος δεν «συμμετέχει» στην ταινία και ότι «ο Μάξιμος έχει αποχωρήσει από αυτόν τον κόσμο».

Δείτε το βίντεο
Russell Crowe Will NOT Be In Gladiator 2 | The Jonathan Ross Show
Επίσης, στο «Collider» ο Κρόου δήλωσε: «Το μόνο πράγμα που πραγματικά αισθάνομαι γι' αυτό είναι ότι ζηλεύω ελαφρώς, καταλαβαίνετε;». «Επειδή ήμουν πολύ νεότερος, προφανώς, και ήταν μια τεράστια εμπειρία στη ζωή μου. Είναι κάτι που άλλαξε τη ζωή μου, πραγματικά. Άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι με έβλεπαν και το τι κάνω για να ζήσω», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Αν και ο Ράσελ Κρόου είχε λάβει υποψηφιότητες για Όσκαρ για τους ρόλους του στις ταινίες «The Insider» (2000) και «A Beautiful Mind» (2002), τελικά κέρδισε χρυσό αγαλματίδιο για τον ρόλο του ως Μάξιμος. Αλλά, για τον διάσημο ηθοποιό, είναι ο αειθαλής χαρακτήρας της ταινίας που την κάνει τόσο ξεχωριστή: «Τα παρακλάδια αυτής της ταινίας είναι απίστευτα. Βρισκόμαστε στο 2023 και εμείς γυρίσαμε αυτή την ταινία το 1999. Σας εγγυώμαι ότι κάπου στον κόσμο απόψε, ο "Μονομάχος" θα προβάλλεται στην τηλεόραση υψηλής θεαματικότητας».
Κλείσιμο
GLADIATON_1
Ο «Μονομάχος 2» θα αντικατοπτρίζει το φυσικό πέρασμα του χρόνου, καθώς θα διαδραματίζεται δύο δεκαετίες μετά την αρχική ιστορία.
Στην εκπομπή «The Ryan Tubridy Show» του RTÉ Radio One, ο Κρόου αποκάλυψε ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ και η ομάδα της συνέχειας τον προσέγγισαν πριν από λίγο καιρό, αλλά δεν τον είχαν προσεγγίσει «για αρκετό καιρό».

Επίσης, έδωσε κάποιες πληροφορίες για το από τι θα αποτελείται η ιστορία της συνέχειας: «Έχω ακούσει ότι ο νεαρός Πολ (Μεσκάλ) είναι καλός τύπος και του εύχομαι καλή τύχη με αυτό. Νομίζω ότι από εκεί που συνεχίζουν την ιστορία, είναι ότι ένας νεαρός Λούσιους μπαίνει στον ρόλο του αυτοκράτορα. Νομίζω ότι είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα μέσα στον κόσμο της ταινίας που δημιουργήσαμε».

Ο «Μονομάχος 2» θα διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την αρχική ταινία

O «Μονομάχος» επιστρέφει από το μακρινό 2000 στη μεγάλη οθόνη και ήδη η παραγωγή βρίσκεται στην τελική ευθεία, για το σίκουελ της πολυβραβευμένης ταινίας με τον Ράσελ Κρόου. Η ταινία του 85χρονου Ρίντλεϊ Σκοτ, είναι εδώ και αρκετό καιρό γνωστό ότι επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη, για να χαρίσει στον κόσμο, ένα ακόμα ταξίδι στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Άλλωστε η συνέχεια του φιλμ σε σενάριο Ντέιβιντ Σκάρπα, έχει προαναγγελθεί εδώ και μήνες και αφού ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης ολοκλήρωσε το τελευταίο του πρότζεκτ, μια ταινία για τον Ναπολέοντα με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ, έβαλε «πλώρη» για τον «Μονομάχο 2».
PAUL_MESCAL
Η ταινία του Σκοτ που θριάμβευσε στα Όσκαρ του 2001, αλλά και στο box office της ίδιας χρονιάς, διατηρεί ως σήμερα συσπειρωμένο το κοινό της, που σε «αναμμένα κάρβουνα» περιμένει να δει όλα όσα θα διαδραματιστούν στον «Μονομάχο 2». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στα δημοσιεύματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης του εξωτερικού, το σενάριο της ταινίας τοποθετείται χρονικά 25 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου φιλμ.

Ο ανερχόμενος Ιρλανδός ηθοποιός Πολ Μεσκάλ αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν θα αντικαταστήσει τον Κρόου, αφού στο φινάλε της ταινίας ο Μάξιμος πεθαίνει, αλλά θα υποδυθεί τον Λούσιους, γιο της Λουσίλα (που ενσάρκωσε η Κόνι Νίλσεν), αδελφής του μεγαλομανούς και βίαιου Κόμμοδου. Η δεύτερη ταινία συναντά το μικρό αγόρι, που σώθηκε με τη μητέρα του, χάρη στον Μάξιμους, όταν έχει πλέον μεγαλώσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Τζανερίκος μετά την παρέμβασή του για την τροπολογία Κασιδιάρη

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Λούμπεν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιες επιλογές προκάλεσαν γέλιο

Διαζύγια στη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης