Διαζύγια στη showbiz: Ροζ περιπέτειες, τρίτα πρόσωπα και... μπόλικο μυστήριο
epidimia_diazygiwn_thema_xr

Διαζύγια στη showbiz: Ροζ περιπέτειες, τρίτα πρόσωπα και... μπόλικο μυστήριο

Τα ερωτικά ναυάγια που έγιναν gossip πρωτοσέλιδα φέρνοντας στο φως λεπτομέρειες για τα ζευγάρια των σελέμπριτι, εγχώριων και διεθνών, που αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους

Αν για μερικούς είναι βόμβα το γεγονός ότι ο Βενσάν Κασέλ και η Τίνα Κουνάκεϊ χώρισαν, τότε απλώς να τους πει κάποιος ότι πρόκειται για άλλη μία έκρηξη η οποία καταγράφεται στο διεθνές στρατόπεδο του έρωτα που πλέον θυμίζει ναρκοπέδιο. Συνηθισμένοι πια σε τέτοιου είδους ειδήσεις, οι αναγνώστες δύσκολα σοκάρονται. Ή τουλάχιστον όχι για πολύ. Αλλωστε προηγήθηκαν τόσες παρόμοιες περιπτώσεις.

Οπως αυτή της Ζιζέλ Μπούντχεν και του Τομ Μπρέιντι, της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ, της Ρις Γουίδερσπουν και του Τζιμ Τοτ και πολλών άλλων. Οι κοινές θνητές διαβάζοντας τα ερωτικά ναυάγια της σόουμπιζ αλληλοϋποστηρίζονται και αντλούν κουράγιο με προτροπές του τύπου «Εδώ τη Σακίρα απάτησε ο Πικέ…». Καθημερινά τα διαζύγια, όχι μόνο λόγω τρίτων προσώπων αλλά και άλλων λιγότερο επώδυνων λόγων, είναι στην ημερήσια διάταξη της επικαιρότητας και οι ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες ξετυλίγονται σε μια κόλλα χαρτί ή στην οθόνη.


Τα διαζύγια
Στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες οι χωρισμοί θυμίζουν επιδημία. Και κάνουν θόρυβο, και συζητιούνται, και γίνονται πρωτοσέλιδα, ειδικά όταν υπάρχουν αποκαλύψεις, εξομολογήσεις αλλά και δηλώσεις εκατέρωθεν.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Διαζύγιο για το ζευγάρι


Η πιο πρόσφατη είδηση ήταν αυτή που μεταδόθηκε από το «Πρωινό μας» και έκανε γνωστή την απόφαση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη να χωρίσουν μετά από τρία χρόνια γάμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό μας», οι δύο ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί εδώ και περίπου τρεις μήνες και ούτε μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη. «Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μια τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια», δήλωσε η Λένα Δροσάκη, κλείνοντας τον δρόμο όλων όσοι αποπειραθούν να δουν από την κλειδαρότρυπα την επόμενη μέρα στις ζωές του πρώην ζευγαριού.

Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστός άλλος ένας χωρισμός, αυτός της Μαρκέλλας Γιαννάτου και του Λευτέρη Χαρίτου, έπειτα από 14 χρόνια. Οι ίδιοι επιθυμούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν οποιαδήποτε δημόσια δήλωση ή σχόλιο. Αλλωστε η ηθοποιός βρίσκεται σε πολύ ευαίσθητη περίοδο, καθώς είναι έγκυος, και είναι λογικό να προσπαθεί να προστατευτεί από οποιαδήποτε συναισθηματική και ψυχολογική φόρτιση. Από την πλευρά του ο σκηνοθέτης έχει αφοσιωθεί πλήρως στα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Μάγισσα» και δεν επιθυμεί οποιαδήποτε δημοσιοποίηση της προσωπικής ζωής του.

Βόμβα μπορεί να μην ήταν, καθώς συζητιόταν διακριτικά στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια εδώ και μήνες, αλλά σίγουρα είναι πλέον επίσημο καθώς προχώρησε και η τυπική διαδικασία αίτησης διαζυγίου. Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου, οι οποίοι μετά από έναν ξαφνικό γάμο που επισφράγισε έναν κεραυνοβόλο έρωτα, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Δίχως να μιλήσουν γι’ αυτή την απόφασή τους, προχώρησαν σε λύση του γάμου τους. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες η Ελεονώρα Ζουγανέλη προχώρησε παρακάτω και πλέον είναι ζευγάρι με τον Νίκο Συρίγο, γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και δημοσιογράφο. Φυσικά κανείς από τους δύο δεν μίλησε για τη σχέση επίσημα, ωστόσο είναι κάτι γνωστό και επιβεβαιωμένο από το περιβάλλον του νέου ζευγαριού.

"Βελούδινο" διαζύγιο για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου | Πρωινό μας

Χωριστοί δρόμοι
Ενα διαζύγιο που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ήταν αυτό της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά. «Εχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ημασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου και εξακολουθεί να ’ναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Εχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», σχολίασε η ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στη Φαίη Σκορδά.

Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου


Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στη Δονούσα και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα. Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν κρύφτηκε, δεν απέφυγε κάμερες και συνεντεύξεις. Αντιθέτως επέλεξε να μιλήσει και να βάλει τα πράγματα στη σωστή θέση τους. Κάπως έτσι τα σενάρια που μπορεί κάποιοι να υιοθετούσαν, τα φρέναρε προτού καν αρχίσουν και η ίδια πλέον ήρεμη συνεχίζει τη ζωή της.

Αν και ζούσαν σχεδόν σαν παντρεμένοι, αν και είχαν υιοθετήσει ένα μικρό κορίτσι, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να χωρίσουν διακριτικά μετά από σχεδόν έξι χρόνια κοινής πορείας. Εκείνος αποχώρησε από το σπίτι τους, όχι όμως και από τη ζωή τους, καθώς παραμένει δίπλα τους, ειδικά στο παιδί. Είναι αγαπημένοι και δεν θέλουν θόρυβο σε ό,τι αφορά τη σχέση τους. Παραμένουν φίλοι, αν και ο έρωτας πέρασε. Ισως τελικά αυτό που μένει είναι πολυτιμότερο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. «Αυτό που με εξίταρε και είπα ότι ναι, ΟΚ, είμαστε εδώ, είναι όταν μου είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί, 4 ετών. Θεωρώ ότι μια γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της έχει πολύ μεγαλύτερα guts από έναν άντρα που είναι εργένης», έλεγε ο Γιώργος Μαυρίδης. Το ζευγάρι τότε είχε συζητηθεί πολύ. Η επίσημη δημόσια εμφάνισή τους έγινε στο παιχνίδι του STAR «Asia Express», όπου κάποια πλάνα στα οποία κυριαρχούσε η ένταση ανάμεσά τους είχαν προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Οι ίδιοι δεν σχολίασαν κάτι και κράτησαν χαμηλούς τόνους. Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν από κοινού να πάρουν διαζύγιο. Οι λόγοι; Αγνωστοι και μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί κάποιος δημόσια.

Ενα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι ήταν και αυτό της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη. Δύο πολύ καλοί ηθοποιοί, δύο χαμηλού προφίλ άνθρωποι οι οποίοι προστάτευσαν τη σχέση τους όσο αυτή διήρκεσε, οκτώ χρόνια. Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό από το περιβάλλον τους ότι δεν είναι μαζί. Οσο διακριτικοί ήταν όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί, άλλο τόσο παραμένουν και για το θέμα του χωρισμού τους. 

«Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση δεν οφείλεται στον χρόνο, αλλά στις γνωστές μαλ@κί@ς που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο αργότερα... Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δύο σταθεί στα δύσκολα, να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι».

Με αυτό τον τρόπο η Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε τον χωρισμό της στον λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα. Με τον σύζυγό της ήταν μαζί από το 2017 και δεν απασχόλησαν ποτέ τα Μέσα. Ισως γι’ αυτό επέλεξε και αυτό τον τρόπο για να το κάνει γνωστό. Και να προλάβει μια ακατάσχετη φημολογία, μια «διαπανελική» υπερανάλυση, ένα κουτσομπολιό γύρω από μια σχέση, η οποία, αν και έληξε, της αξίζει να προστατευτεί.

Μπορεί το «Survivor All Star» να τη βοηθούσε να ξεπεράσει πιο γρήγορα τον χωρισμό της, όμως η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν ήταν στην τελική ομάδα που ταξίδεψε για τον Αγιο Δομίνικο. Δεν έδειξε ωστόσο να τα βάφει μαύρα μετά τον χωρισμό της με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Το φανερώνουν και τα λεγόμενά της: «Αν είμαι σε σχέση; Καλά πήγε, κι αυτό θα πω εγώ. Είμαι σε φάση αλλαγών, δεν έχω άλλη επιλογή, τα φέρνει έτσι η ζωή και σου δίνει μια σφαλιάρα». Εμφανές και από τα stories της, όπου δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ...

Ας ελπίσουμε ότι το Πάσχα θα έρθει η πολυπόθητη ανακωχή στα ερωτικά αναχώματα. Καλοκαίρι έρχεται, ευδοκιμούν οι προσπάθειες αναθέρμανσης των σχέσεων. Αλλιώς, ας πάρουν σειρά οι επόμενοι. Η ζωή συνεχίζεται...

Ειδήσεις σήμερα:

Καϊλή: Επιμένει στην αθώωσή της - Τη Μεγάλη Πέμπτη κρίνεται αν θα αποφυλακιστεί

Καιρός: Άστατος τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα


Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιχείρηση «Βορράς» για συσπείρωση παραδοσιακών ψηφοφόρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης