Μονομάχος: Ανακοινώθηκε πότε θα κυκλοφορήσει το sequel της θρυλικής ταινίας

Μονομάχος: Ανακοινώθηκε πότε θα κυκλοφορήσει το sequel της θρυλικής ταινίας

Νέος κινηματογραφικός Μονομάχος είναι ο Πολ Μεσκάλ, ο οποίος παίρνει τη σκυτάλη από τον Ράσελ Κρόου

gladiator__1_
Η Paramount Pictures αποκάλυψε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το sequel του Μονομάχου του Ρίντλεϊ Σκοτ, με πρωταγωνιστή τον Πολ Μεσκάλ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας έχει οριστεί για το 2024 και πιο συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου. Νέος κινηματογραφικός Μονομάχος είναι ο Πολ Μεσκάλ, ο οποίος παίρνει τη σκυτάλη από τον Ράσελ Κρόου.

Ο ρόλος που θα παίξει ο 26χρονος ηθοποιός στο sequel δεν θα είναι ο Μάξιμους του Κρόου, αλλά θα υποδυθεί τον Λούσιους, γιο της Λουσίλα και ανιψιό του Κόμοντους, τον οποίο υποδύθηκε στον Μονομάχο ο Χοακίν Φίνιξ.


Η ταινία του Σκοτ που θριάμβευσε στα Όσκαρ του 2001, αλλά και στο box office της ίδιας χρονιάς, διατηρεί ως σήμερα συσπειρωμένο το κοινό της, που σε «αναμμένα κάρβουνα» περιμένει να δει όλα όσα θα διαδραματιστούν στον «Μονομάχο 2». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στα δημοσιεύματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης του εξωτερικού, το σενάριο της ταινίας τοποθετείται χρονικά 25 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου φιλμ.

Ποιος είναι ο Πολ Μεσκάλ
Ο 26χρονος Ιρλανδός ηθοποιός, που έρχεται για να πάρει τη σκυτάλη από τον Ράσελ Κρόου, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο περιζήτητα νέα ταλέντα. Έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Normal People» του 2020, ενώ σημαντική ήταν και η επιτυχία που σημείωσε φέτος με τον ρόλο του στην ταινία «Aftersun» της Σάρλοτ Γουέλς.
Κλείσιμο
pol_meskal_bbc
Πολ Μεσκάλ
Μάλιστα το κοινωνικό φιλμ «Aftersun», ξεχώρισε και στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, ενώ το IndieWire τη χαρακτήρισε, ως την «καλύτερη ταινία του 2022».


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζει ο Βασίλης Λεβέντης για την περιπέτεια της υγείας του, «είδα την κηδεία μου»

Στη φυλακή o πρώην πνευματικός της Σαρλίν του Μονακό για παιδική πορνογραφία

Οργή στις ΗΠΑ για το κινεζικό μπαλόνι - Παίρνουν τα όπλα για να το… καταρρίψουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης