Καίτη Γαρμπή: Διηγείται την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Δεν μεγαλώνω» του Διονύση Σχοινά

Καίτη Γαρμπή: Διηγείται την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Δεν μεγαλώνω» του Διονύση Σχοινά

«Αυτό το τραγούδι δεν ήταν να γίνει ντουέτο» είπε αρχικά η τραγουδίστρια

kaiti-garmpi__3_
O Φοίβος Παπαδάκης και η Χριστίνα Μαραγκόζη ανέβηκαν στη σκηνή του J2US για να ερμηνεύσουν το κομμάτι «Είμαι ακόμα παιδί»/ «Δεν μεγαλώνω» του Διονύση Σχοινά και του γιου του, Δημήτρη.

Κατά το τέλος της εμφάνισής τους, τον πρώτο λόγο πήρε η Καίτη Γαρμπή, η οποία μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, με αφορμή το τραγούδι και αποκάλυψε την ιστορία πίσω από αυτό.

«Έχω να πω για το τραγούδι αυτό μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Πρώτα από όλα, ο Δημήτρης, όταν τραγούδησε αυτό το τραγούδι του Βασίλη Δήμα στη μουσική και τους στίχους, ήταν επτά χρονών», είπε αρχικά, ενώ εξήγησε πως αρχικά δεν επρόκειτο να γίνει ντουέτο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crrjqvn58qvl)

«Αυτό το τραγούδι δεν ήταν να γίνει ντουέτο. Απλά εκείνη την εποχή ο Διονύσης είχε μια δισκογραφική εταιρεία με τον Γιώργο Αλκαίο και ήταν παρότρυνση του Γιώργου να το κάνουν ντουέτο. Έτσι βγήκε λοιπόν, ο Διονύσης με τον πιτσιρίκο», ανέφερε στη συνέχεια.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Θέλω να πω ότι ήταν ένα τραγούδι, το οποίο έχει αντικαταστήσει το "Ηappy birthday" και ακούμε πια στα γενέθλια το "Δεν μεγαλώνω". Έτσι, έχει γίνει σήμα κατατεθέν. Και ακόμα κάτι που λέει ο Δημήτρης μέσα στο τραγούδι, το "έλα βρε μπαμπά, πες το", αυτό το έβαλε ο Διονύσης από ένα τραγούδι του Βαγγέλη Γερμανού που τραγουδάει μαζί με την κόρη του. Το "Στην μπανιέρα δυο δυο" που λέει το κοριτσάκι, "έλα βρε μπαμπά". Αυτό λοιπόν, από εκεί το πήρε ο Διονύσης».



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Από παραμύθια χορτάσαμε - Τσίπρας: Θα σας πω ένα παραμύθι για μια μικρή χώρα που τη λέγανε Ελλάδα

Νέο θέμα με Ραγκούση - Ακούστε καθαρίστρια να καταγγέλλει: Την είχαν ανασφάλιστη στο οικογενειακό ξενοδοχείο, την έδιωξαν μετά από έλεγχο

Βασιλιάς Κάρολος: «Δεν είμαι τράπεζα» είπε στον Χάρι όταν του ζήτησε να βάλει τη Μέγκαν στο μισθολόγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης