Survivor All Star: Τα δάκρυα του Αγόρου για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή - «Εύχομαι να του μοιάσω έστω και λίγο»
«Ο πατέρας μου με βλέπει από εκεί ψηλά που είναι» είπε και ξέσπασε σε κλάματα
Ο Νικόλας Αγόρου είχε μία κουβέντα στο Survivor All Star με τον Ηλία Γκοτση και τον Ηλία Μπόγδανο σχετικά με τις οικογένειες τους και το πόσο τους λείπουν.
Μιλώντας για τους δικούς του, ανέφερε πως έχοντας χάσει τον πατέρα του, κάποια πράγματα του φαίνονται ακόμα πιο δύσκολα μέσα στο παιχνίδι.
Στη συνέχεια, ο παίκτης μίλησε στην κάμερα του Survivor All Star και δήλωσε με δάκρυα στα μάτια: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθωπος που δεν ήταν απλά ψυχούλα, ήταν ψυχάρα. Κλαίω, όχι από στενοχώρια, αλλά γιατί χαίρομαι που είχα έναν τέτοιο πατέρα. Δεν θέλω να στενοχωριούνται οι δικοί μου που με βλέπουν να λυγίζω και νομίζουν ότι στενοχωριέμαι, δεν λυγίζω. Γιατί ο πατέρας μου με βλέπει από εκεί ψηλά που είναι, με τη χάρη του Χριστού και της Παναγίας».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr80owv98h9t)
«Όσο τον είχα γνωρίσει, έστω μέσα από 5 λεπτά καταλάβαινα τι άνθρωπος ήταν. Εύχομαι να του μοιάσω έστω και λίγο», συμπλήρωσε.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.