Lil Nas X: Aντιδράσεις μετά το κοροϊδευτικό σχόλιο σε μία τρανς κοπέλα - Αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη

Lil Nas X: Aντιδράσεις μετά το κοροϊδευτικό σχόλιο σε μία τρανς κοπέλα - Αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη

Το χιούμορ του ράπερ δεν άρεσε και πολύ

LILNAS-MAK
Ο Lil Nas X αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από την τρανς κοινότητα, όταν δέχτηκε αντιδράσεις για ένα άκομψο αστείο που έκανε σχετικά με τη μετάβαση. Ο ράπερ δημοσίευσε τη φωτογραφία μιας γυναίκας που του έμοιαζε, γράφοντας στη λεζάντα: «Η εγχείρηση ήταν επιτυχής».

Το σχόλιο δέχτηκε έντονες επικρίσεις από τη LGBTQ+ κοινότητα, η οποία θεώρησε ότι ήταν μια κοροϊδία των αγώνων που αντιμετωπίζει.

Δείτε τη φωτογραφία με το σχόλιο
434234234
Νωρίτερα αυτόν το μήνα, οι πολιτικοί στο Τενεσί απαγόρευσαν τις παραστάσεις drag queens, παρουσία παιδιών και απαγορεύουν να γίνονται σε απόσταση 300 μέτρων από σχολεία, δημόσια πάρκα ή χώρους λατρείας. Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές νομοθετικές ρυθμίσεις στις ΗΠΑ φέτος. Μια πρόσφατη μελέτη δε, από το Trevor Project διαπίστωσε ότι το 25% των νεαρών μαύρων τρανς έχουν αποπειραθεί να αυτοκτονήσουν, συνεπώς το θέμα που έθιξε ο ράπερ είναι πολύ σοβαρό και ευαίσθητο για να γίνεται χιούμορ.

Όταν ένας χρήστης του Twitter κατηγόρησε τον Lil Nas X, ο ράπερ απάντησε λέγοντας ότι απλώς έλεγε ότι η γυναίκα του έμοιαζε. Όταν ρωτήθηκε γιατί συμπεριέλαβε τη χειρουργική επέμβαση στο αστείο, είπε επειδή είχε στήθος.

Καθώς ο θυμός μεγάλωνε, ο Lil Nas X ζήτησε συγγνώμη, γράφοντας ότι χειρίστηκε την κατάσταση με θυμό και δεν το είχε σκεφτεί σωστά. Είπε συγγνώμη από την τρανς κοινότητα, προσθέτοντας ότι τους αγαπάει. Ωστόσο, στη συνέχεια χλεύασε μια μαύρη τρανς γυναίκα που τον κατηγόρησε, γεγονός που επισκίασε τη «συγγνώμη» του.

lil-nas-e4343265464

Πολλοί άνθρωποι τα έχουν βάλει στο παρελθόν με τον Lil Nas X, αφού κατά καιρούς κάνει άβολα αστεία, όπως το να προσποιείται ότι είναι έγκυος. Θεωρούν ότι το τρολάρισμα του έχει παρατραβήξει και προκαλεί απογοητευτικές συζητήσεις για τα τρανς άτομα, ειδικά για τους μαύρους. 

Σε κάθε περίπτωση, οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν πολλές. Κάποιος έγραψε: «Είναι άρρωστο να χρησιμοποιεί την τρανς κοινότητα για να τραβήξει την προσοχή σε μια εποχή που η προσοχή πρέπει να επικεντρωθεί στην προστασία της κοινότητάς μας». Μία κοπέλα σχολίασε: «Αυτή είναι η πιο αδύναμη συγγνώμη που υπήρξε ποτέ, αν λυπάστε πραγματικά, χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα σας για να ευαισθητοποιήσετε για τη γενοκτονία των τρανς για την οποία κανείς δεν μιλάει, μιλήστε για τα νομοσχέδια κατά των τρανς που εφαρμόζονται στη χώρα μας».

Ωστόσο, υπήρχαν και άτομα που υποστήριξαν το «αστείο» του ράπερ γράφοντας: «Αυτή η ψεύτικη οργή που κατευθύνεται στον Lil Nas X θα πρέπει να επικεντρωθεί προς τους πολιτικούς και τους νομοθέτες που είναι πραγματικά εδώ έξω και κοροϊδεύουν τα τρανς άτομα. Όλος αυτός ο χαμός για τον Nas που δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός κοριτσιού που του μοιάζει; Είστε όλοι σοβαροί; Μείνετε συγκεντρωμένοι».


Φωτογραφίες: SplashNews.com / ΙDEAL IMAGE


Ειδήσεις σήμερα:

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη «μαμούθ» σε σπίτι γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στο Κολωνάκι

Έως τρεις μισθοί το κέρδος από την αύξηση του κατώτατου στα €780 - Δείτε πίνακες


Σκρέκας: Το νερό ήταν και παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης