Τον Ηλία Βαλάση υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει, η Φαίη Σκορδά. Ο φιναλίστ του πρώτου Survivor και ηθοποιός, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, όταν είδε την παρουσιάστρια του «Πρωινό μας».
Κατά την είσοδό του στο στούντιο, ο Ηλίας Βαλάσης έκανε τον σταυρό του, ενώ κατευθυνόταν προς το σαλόνι.
Απορημένη η Φαίρη Σκορδά τον ρώτησε: «Γιατί σταυροκοπήθηκες που με είδες;» με τον ίδιο να απαντά: «Γιατί είσαι πολύ όμορφη και είναι και οι μέρες νηστίσιμες» και ξέσπασαν σε γέλια.
Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, η Φαίη Σκορδά του είπε: «Κάθε φορά που παίζουμε συνέντευξή σου δίνω οδηγία. Λέω φέρτε τον μου καλεσμένο. Γιατί πάντα μιλάς πολύ αληθινά, έχεις ωραία ψυχή και είσαι συνειδητοποιημένος».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.