Κάνε ότι κοιμάσαι: Ένας νέος φόνος σοκάρει τον Νικόλα και την Αστυνομία

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ένας νέος φόνος σοκάρει τον Νικόλα και την Αστυνομία

Διαβάστε τη συνέχεια της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου

kane-oti-koimasai-43423__1_
Στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» που θα προβληθεί τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1, ο Νικόλας συναντά στην ομάδα ψυχικής υποστήριξης τον Ματθαίο. Αρχικά τον αντιμετωπίζει με καχυποψία, όταν, όμως, γνωρίζονται καλύτερα, ο μυστηριώδης άνδρας θα του προτείνει βοήθεια.

Την ίδια ώρα, ο Μάνος θα ζητήσει τη βοήθεια της Πολέμη, θεωρώντας ότι κι οι δυο τους θα γίνουν στόχος των τοκογλύφων.
Ένας νέος φόνος σοκάρει τον Νικόλα και την Αστυνομία.

Κάνε ότι Κοιμάσαι | Δευτέρα 13/03, 22:00 στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 47ο: Ποιος είναι ο μυστηριώδης σύμμαχος του Νικόλα και γιατί προσπαθεί να του ανοίξει τα μάτια με τη δική του υπόθεση; Ο Νικόλας έχει αρχίσει και σκέφτεται τρόπους για να λύσει μόνος τις εκκρεμότητες που έχει και με τους τοκογλύφους, αλλά και με τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί τους. Τα υπόλοιπα θύματά τους, όμως, φοβούνται και δεν είναι πρόθυμα να μιλήσουν ανοιχτά.

Η Κατερίνα, ο Θοδωρής και η Στέλλα καταθέτουν στην Αστυνομία για τις απειλές του ανθρώπου που έμπλεξε τον συμμαθητή τους.

Κλείσιμο
Ο Ίσσαρης υποπτεύεται ότι ο Νικόλας είχε μάθει κάτι επιπλέον όταν απείλησε τον Μάνο, και προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες από το περιβάλλον του.

Η Βικτόρια δεν πείθεται ακόμη να ζήσουν στο σπίτι του Νικόλα με τη Νάσια και τον Στάθη. Ανησυχεί για το πόσο έχει αλλάξει και προσπαθεί να τον στηρίξει. Πώς θα απειλήσει τον Ίσσαρη ο Μάνος;

Επεισόδιο 48ο: Ο Μάνος αρχίζει και απειλείται από διάφορες περίεργες συμπτώσεις. Στον πανικό του ζητάει τη βοήθεια της Πολέμη, θεωρώντας ότι κι οι δυο τους θα γίνουν στο τέλος στόχος των τοκογλύφων επειδή απέτυχαν να τους καλύψουν. Και ο Νικόλας, όμως, ζητάει τη συνεργασία της Πολέμη. Της εξηγεί το μέγεθος της διαφθοράς που εκπροσωπεί ο Μάνος και τα θύματά του. Αν τον στηρίξει, δεν θα κινδυνεύει ούτε η ίδια για όσα χατίρια δεν τους έκανε.

Η σχέση της Νάσιας με τον Στάθη προχωράει και κάνει τον Χρήστο ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Ο Κάσδαγλης θέλει να προστατέψει τους μαθητές του από την υπόθεση των ναρκωτικών που άνοιξε με τη σύλληψη του Γιάννη. Ποιος φόνος θα σοκάρει τον Νικόλα και την Αστυνομία;

Ειδήσεις σήμερα:

Δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα στον 17χρονο για την επίθεση στον Βαρουφάκη

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τη διάλυση στον ΟΣΕ: Έμαθαν την «τράκα» από την Πυροσβεστική, μιλούσαν για αχταρμά, σουβλάκια και... σεξ

Αλλάζει ο καιρός αύριο και στην Αττική - Άνεμοι έως και οκτώ μποφόρ, υποχωρεί ο υδράργυρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης